Påskafton

Denna dagen tillbringades hos Kikkans Ponke, Partytime som varje helg man är LEDIG!
 
Dagen började med att Jag, Änna, Miami & Lillebror tog tåget hem från Målsryd, Satte oss på Dillans för att äta Pizza. Bakfylle mat behös om man ska orka ännu en dag med Party. Vi blev hämtade utav mamma, stanna en stund i Vreta för att få detta innan vi åkte till lägenheten.
 
Påskägg som innehöll bara lakris & baby Cola 
Tack söta Mamma & Pappa <3
 
Sen chilla jag lite samt sov en stund innan man fixa sig & vänta på Miami för att sedan dra till Ponken på Party, Misty fick såklart oxå vara me där nere så hon slapp vara ensam och vara rädd. Glad var hon verkligen när alla var sociala mot henne. Hatar storhelger då alla smäller hela dagen. 
 
Fixad & klar för Partyt, Peace!

GLAD PÅSK , tare lugnt med drickande & ha en trevlig kväll med alla era vänner
 

Långfredag!

Denna dagen tillbringades i Målsryd hos underbara Anna som blev hela 20 år!
Blev lite party med hennes vänner som man aldrig träffat innan. Blev en lyckad kväll.

Här kommer lite bilder på mig, Miami, Lillebror & PB.
*
Jag som en sur citron xD
Fina Miami (:
Coola Lillebror ^^
Miami, jag & knasiga PB
 

Vad är..

Vad är meningen med livet, vad är meningen med allt..  Frågan är:
Varför har man svårt att släppa taget om en person man litar på och verkligen älskar av hela sitt hjärta..
kan man gå vidare efter att det tagit slut?
Kommer man leva ensam, önska att allt var som förut. 
NO, keep moving on! Broken heart can never heal again ;(
 
I still Love you but you don't care ... 

Full rulle direkt på morgonen..

God efm, idag är det full rulle för min del! Va redan det när jag gick upp ur sängen. Blev en lång promenix med Misty, ringde Mammi fast hon var dock inte hemma just då, Miami kom över och vi snacka ang imorgon då vi ska till Målsryd för att fira våran söta lilla Anna som fyller 20 år (: <3
Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 14.00, då kommer Mammi och hämtar mig så blir att dra till systemet för att handa till helgens händelser, sen blir det att jobba ikväll 16-22, efter det blir det kanske att klippa kikkan samt färga hennes hår om vi inte tar det imorn.
Kommer längta tills jag kommer hem ikväll, ska ta mig en kall, go ÖL och bara njuta utav långledigheten samt att det är Påskhelg. Ska kika på kläder som man ska ha imorgon.

Får hoppas alla får en trevlig Påskhelg, Btw. Glad Påsk! ^^


]_-_-_-_[

Du lär dig att tycka om någon när du får reda på vad som får dem att skratta,
men du kan aldrig riktigt älska någon tills du får reda på vad som får dem att gråta
 


Löning!

Denna dagen har man jobbat 8-11.45 på Furuhagen, hjälpte till med morgon arbetet och sedan flyttat boende samt städat rummen. Var lite att göra när man fick ta larm samtidigt Men roligt att allt gick bra och man kände sig nästan som hemma igen. Har längtat efter att få jobba där igen.
Kl 12.00 blev det en tripp till Veterinären med Misty, hon skulle på kontroll och vaccination igen. Hon klippte även klorna som inte var populärt alls. Speciellt inte på höger fram tass, där har hon ont så hon morrade, rullade och gjorde allting för att komma loss men lyckades inte. Blir att hålla extra koll på tassen så att det inte gör ondare osv, då blir det att åka till veterinären igen..
 
En tripp till Ica för att handla middag, sen somna vi gött i soffan. Sov la kanske 3 timmar innan Mammi ringde och fråga om jag skulle med till Vara för att handla mat.
Så blev storhandlig för min del oxå när jag bara tänkt handla lite mat, frysen är proppfull så går knappt att öppna luckorna längre xD haha men gött att man har mat ialf så man klarar sig.
 
Efter man packat upp allting, tog en lång promenix med Misty så blev det att klippa Ponken, Nu chillar jag framför Tv med tända ljus och en filt i soffan. Funderar på en kopp Kaffe nu eller efter sista kvällspromenixen med Misty, som redan sover i soffan. som vanligt ^^
 
 
Köpte dessa gudomligt fina ljuslyktor i Vara.
 

..

Det är bättre att förlora din stolthet för någon du älskar
istället för att förlora någon du älskar för din värdelösa stolthet

 
Livet är inte ett problem som skall lösas utan en verklighet som skall upplevas.
Målet är ingenting, vägen är allt.
En resa på tusen mil börjar alltid med ett steg

Mycket denna dag..

Denna dagen hade jag ett möte kl 13.00 med Chefen på Hagens, skriva på papper och få schemat.
Blir en 65% fast tjänst på mitt förra jobb men på den nya avdelningen som har öppnat. Är inte riktigt iordning där ännu men det kommer bli det snart.. Hoppas man på ialf, mycket som ska göras och fler boende ska flytta in dit samt saker som ska på sin plats mm.
 
Sen blev det en promenix till Vreta, köpte med mig winerbröd så jag och Mammi kunde fika i väntan på att Swampi skulle komma hem efter jobbet. Satt och tjöta om tjänsten, hur schemat såg ut samt att man kan lägga sig mer tillgänglig så man får lite mera i lön varje månad.. hm! xD
Var där i några timmar innan Swampi körde mig hem, blev ICA en snabbis för att handla Påskmust till kvällens mat. Våfflor framför fotbollen medKikkanoch Ponken.
Nu blir det att sova efter den sista kvällspromenixen med Misty. För imorn blir det att gå upp vid 7, ta en promenix och sedan till Hagens för att hjälpa till lite.
Mummsfilibabba! I'm best ;)

Våffeldagen!

Skulle egentligen jobbat idag men mår fan inte alls bra, magen gör sjuktont och jag vill bara spy helatin. Svettas till och från, Vet inte varför men det är på tiden att jag kollar upp det.. Tror jag..!

Kände mig helt jävla död efter att knappt sovit en blund denna natt. Låg mesta dels i soffan med täcket ena sekunden och sedan uten. Gick även ut med Misty på promenix och "svalkade kroppen",  inne vred jag ner värmen och öppnade ett fönster. Duscha hjälpte inte ett skit fast jag hade kallare än vanligt. Låter lite konstigt men tyckte att jag var brännhet, visade sig att jag var kall islt.. det är inte direkt normalt att man känner så, kände mig inte normal direkt heller så .. inte roligt när det är sånna dar.
 
Idag är det Våffeldagen, blir det några gjorda tro? Inte här ialf. Blev Donken-mat och chill vid TV med underbara sällskapet: Kikkan, Ponken samt en liten stund med E ^^
E gick hem efter maten, Misty skulle ut så jag och Ponken följde Kikkan ända hem till Vreta,  
Misty fick en lång runda. Kvällen slutade med film och tjöt med Ponken.

Bakfull eller sjuk..!?

Denna dagen mådde jag inget vidare fan. gick upp efter kl 15, tog en promenix med Misty fast jag trodde jag skulle spy ända sen jag gick upp ur sängen.. Fyfan att man ska vara levande denna dag. Känns som om man lika gärna kunne gått och begravt sig själv för att slippa göra ett skit.
PGA
att inte kroppen hänger med.
Mådde så dåligt att jag funderade redan efter jag vaknat samt hela kvällen på vad jag skulle göra åt saken, fanns det någonting som kunne hjälpa en.. eller var man bara så jäkla bakfull?!
 
Mina kramper i magen har börjat igen, får dem ganska ofta fan så funderar på om det är all stress och skit som händer runt omkring helatin.. Vad kan det annars vara.. ?? 
 

Lördag, umgås med dem bästa! <3

Varje ledighelg hittar man alltid någonting att göra ihop med min lilla söta vän.

Suddig bild men ändå fin, hade inget bättre för oss än att sminka oss och pröva kläder
Ifall man hittar någonting att göra senare en Lördag kväll, som t.ex Fester 

Just so you know

Vad de flesta människor behöver lära sig i livet är
hur man älskar människor och använder saker
i stället för att använda människor och älska saker.
 
We just have one Life, Keep it Simple.
 
Peace & Love 2011

segare än segast !?

Denna dag har man jobbat 7-13.30. En helt okej runda fick man som inte var stressig alls. Gött att sluta innan 16 så har man kvällen på sig att kunna göra någonting roligt.
Blev att handla direkt efter jobbet, hem till Kaffet som väntade och efter det blev de att klippa Nörden. Hans hår växer som ogräs så blir att klippa ganska ofta fan! ^^
Tog hand om tvätten som äntligen har torkat, strax efter kom Mandah en sväng.
Jag tog en promenix med en extremt gnällig hund, hon var lös och vi busa ute i skitvädret, Sen när vi väl var hemma igen stensomna vi båda i var sin soffa ! Sov ca 2 timmar innan vi vakna igen.
Kikkan och Ponken kom upp en sväng, tjöta och glo på TV en stund.

Var egentligen meningen att jag skulle baka bröd efter jobbet idag, men segare än segast är man idag efter att man har jobbat igen.. konstigt nog är man fortfarande trött så får se om jag orkar baka nu efter sista kvällspromenixen med Misty eller så blire film tills man somnar ^^ 
 
Vill skaffa ny mobil, denna såklart pga att den är LILA! 
*


Tiden springer iväg.

Denna dagen har man sovit ganska länge fast ändå inte. Startade morgonen med att dricka en kopp kaffe för att vakna till denna lediga Tisdag. Sedan blev det att diska resten som inte fick plats igår.
Kollade på en serie med E, åt middag samtidigt då.
Nu håller man på att tvätta, vilket är segt. Har tränat ganska länge idag och det är asroligt verkligen. Kikkan & Ponken var här medans jag tränade, självklart fick Kikkan testa på lite oxå ;)
tog en kort promenix med Misty i ovädret, askallt och blåser som fan..
Så nu blire att ta hand om tvätten, sen kaffetime och baka lite bröd. Får se om det blir någon kvällsmat lite senare eller om man hoppas det denna kväll, är ännu mätt sen middagen! xD
 
Misty har varit jätte gnällig denna dag, vilket kan gå en på nerverna verkligen! 
Undrar vad det är med henne egentligen.. Blir ialf att tvätta öronen denna kväll igen och hoppas hon slutar klia sönder sig. Kan vara en orsak till att hon gnäller.. man vet aldrig med henne! ^^ 
 
 

Lite sant..

Ta en stund att tänka på dettai ditt liv söker du och söker efter rätt person för dig. 
Varje gång du bryter upp med någon, är du 
ett steg närmare den personen. 
Du bör se på "att gå vidare" är som att komma närmare den rätta
 

Storm.. ?

Vaknade redan vid halv 7 imorse, men tänkte inte gå upp så tidigt denna lediga dag.
Vakna några timmar senare utav att det blåste som fan ute, storm..? Checkade mobilen och hade 8st sms, mest förfrågningar från jobbet, så blev några dagar denna veckan ialf.
 
Gick en lååång runda med Misty, inte så roligt när det blåser som fan och Misty drar för att hon vill in i värmen. Blev att kasta pinne och busa innan vi gick in igen, Var ute en timme typ.
Sen kom Miami och drack kaffe samt åt smörgås, checka vid datan osv. ^^
Nu måste jag fan ta tag i disken, får inte strunta i den hela tiden..
Fått förfrågning om att jobba ikväll men orkar inte idag samt att då måste Misty till Vreta vilket jag inte vill fan. När hon väl är hemma igen får jag massa jobb. NEj, idag ska jag vara ledig!
 
 

Misty is home! <3

SM fick sova hos mig inatt, vi var la hemma strax efter 4 imorse. Bättre att sova i en riktig säng islt för i en skinsoffa hos Ponken. Var trevlig igår men väldigt seg fest, blev lite roligare mot kvällens slut trots allt.

Idag har man sovit ganska länge, vakna till och checka mobilen. X-antal missade samtal och sms från folk, blir så när man har mobilen på ljudlöst för en gångs skull. 
Gick upp strax efter halv 3-3. Hann Städat lite innan Mammi kom hit med efterlängtade Misty.
Snacka lite innan Kikkan och Ponken dök upp. Miami kom en sväng och checka datan.
Tog en tripp ner till Mandah och Warg, hämta mitt kuvert som jag fått utav Farmor.
Blir strax att diska lite utav berget, promenix med Misty och kanske träna lite innan man ska ta hand om resten av disken. Denna dag blir till att städa och shit, behövs ibland fan...
 
❤ Misty is home again 

Party med Miami

Idag har man jobbat 7-16, var ganska segt att gå upp efter att man knapp sovit denna natt. Beror på att Ponken hade fest och musiken hördes ganska rejält. 
Fick oxå nattbesök kl 3 på morgonen, gulligt men lite irriterande när man ska upp kl 6..
Var ganska pigg men ändå inte, fick bilrundan igen och som vanlig blev det kaos på eftermiddagen när man fick jobba med 2 st som är ovana, en som man aldrig jobbat med innan och fick lära upp så var ganska kaos men gick bra fast man sluta senare som alltid.

Tog en sväng till Ica efter jobbet, Kikkan mötte mig där så slog vi följe hem. Chilla och tjöta lite och skulle ta en dusch men finns ju inget varmvatten i lägenheterna så blev att ringa till Swampi och fick åkte till Vreta för att kunna duscha i Varmvatten..
Ponken hämtade oss i Vreta så blev att äta och fixa sig innan man sedan skulle ner till festen. Det slutade med att jag sov i soffan en timme och gick sen ner med Miami till festen.
 
Nu är systrarna redo för PartyParty! (:
Me and my Miami

Shit va dagen gick..

Hade ställt klockan på 10 och halv 11, lagom tid att gå upp innan jobbet tycker jag. Hade tydligen somnat om och snegla mot klockan lite snabbt sedan märkte jag att klockan var halv 1..
Shit vad jag flög upp ur sängen, i chocktillstånd kan man säga.
Kände mig inte direkt levande, åt lite lasange och surfa på datan. Tog en dusch och sedan blev det Kaffe och bulle med Kikkan och Ponken. Satt och tjöta ett tag innan det var dags att åka till Jobbet. Ponken var snäll och körde mig för dem skulle ända fram och göra några ärenden i byn.
 
Var en ganska stressigt pass denna kväll, men det gick fort fast jag knappt hann in och äta lite mellan passen. Var färdig strax efter 21. Så fixa lite papper och shit i lokalen innan hemgång.
Väl hemma igen tog jag lite soppa, Kikkan kom upp och tjöta innan vi gick ner till Ponken. Massvis med folk var det där, självklart var jag den enda som inte drack ikväll.. 
Men det blir så när man ska upp och jobba en fredags morgon, så nu har man lämnat festen och ska strax krypa ner i sängen och försöka sova innan klockan ringer.. Lite ensamt är det när man vet att många av ens vänner är under en och festar järnet och Musiken hörs ner ifrån..
*

Så nu säger vi Nattinatt och hoppas alla får en kalasbra natt(:

Dagen som sprang iväg

Denna dagen har man jobbat 10.30-16. Gött med sovmorgon fast man vakna vid 5 tiden ^^
Gick upp ganska lagom tid. fast kände mig ändå lite stressad. Gick till jobbet ca kvar över 10, checka in i arbtetstelefonen och kolla vad man hade för schema. Var inte alls mycket på schemat denna dag och det var ganska gött för man var ännu inte levande helt och hållet.
 
Sen när man slutat var Mammi utanför jobbet med underbara Misty, vi tog en ganska snabb promenix till Vreta för att dricka kaffe samt att jag fick lite middagsmat.
Satt och tjöta om allt möjligt i många timmar innan Swampi fick köra hem mig där Kikkan & Ponken redan väntade. Blev att kolla på film hos Ponken, The Hobbit. Sjuktbra! (:
Osten är min favorit verkligen, tjock och go! ^^  Sluta med att vi satt hos mig och tjöta några timmar innan det var dags att dra sig mot sängen. 
 
Blev en väldigt lyckad dag med underbara grannar!

Sjukling..

Ännu en dag då man inte mår så bra, men känner mig piggare än häromdagen ialf.
Denna dagen har man ialf diskat efter helgen. Var asmkt verkligen så var dags att ta hand om det medans man hade orken till det samt så att det inte blev ännu större berg!
Kikkan kom med muffins så blev fika med henne, chillat vid TV och strax blire Pizzabullar.
Ponken kommer strax över till oss, blir kanske filmkväll denna kväll. (:
 
Kommer uppdatera senare ikväll om jag orkar vill säga!
kan inte va
osocial och sitta vid datan när dem är här och är sociala mot mig. Inte snällt ju! haha
 
 
 

Hoppas alla haft en bra helg!

Ingen rolig måndag!

Ingen rolig måndag alls, inte sovit på hela natten. Magen har vart helt fucked up!
Vaknade av en otrolig jobbig smärta i magen, illamående som fan. Trodde jag skulle spy hela morgonen. Kunde inte somna om heller fast jag vart vaken hela natten. :(
Blev inget jobb denna dag alls, soffläge som gällde!
Inte bara jag som var fucked up, Kikkan var lika dan så hon gjorde mig sällskap.
Två sjuklingar som knappt åt någonting, chilla vid TV och kolla på massa sjuka program, mycket matprogram var det oxå, vi Checka i kylskåpet många gånget men hitta inget ätbart!
Det sluta med att Ponken fick komma med färdig lasange som vi alla dela på.
 
Var en härlig chilldag fast man mådde skit och inte gjorde ett piss med än springa på toa stupikvarta. Brukar bli så när man inte mår bra alls. Gött att va hemma och slippa oroa sig över att man inte kan komma in på toan när man jobbar pga att det är så mycket att göra jämt. 

Levande mumie!

Denna dagen var ingen rolig dag, seg som fan efter gårdagens festande! Kan säga att det blev lite väl mycket denna gången igen, man inte minns speciellt mycket heller.
Skäms gör man som fan! fyfan va jag måste vart jobbig ...
USCH!
Tack E, för att du tog hand om mig (som alltid) måste sluta upp med att ringa dig varje gång jag blir så himlans full & sen skämmer jag ut mig som fan, Vet att du tycker det är jobbig. Sry ;(
Blir no inget mer festande på ett tag. Legat bakis denna dag fast med underbart sällskap.
Tacokväll och chill med E, Kikkan & Tony, vilket var asigt nice samt välbehövligt.
 
 

Sis Födelsedag!<3

Idag är det en väldigt speciell dag, det är min älskade SIS's Födelsedag!
Massvis med Grattiskramar och pussar till dig från mig.
Du ska bara veta hur jävla mycket jag älskar dig.
Du är den bästa, knasigaste och ibland sjukt korkad men ändå är du en utav mina bästavänner.
Hoppas att vi ses snart igen, snacka minnen och göra knäppheter.
Tack för att du finns, saknar dig 
 

hm......

Det finns miljontals människor i denna värld.
Men i slutändan är det bara en som spelar någon roll.

Vårda dina relationer. Låt inte planerade möten rinna ut i sanden.


Äntligen hemma!

Denna kvällstur har varit full rulle verkligent, fick bilrundan så har cyklat i hela samhället denna kväll. Snacka om att man är helt slut när man väl kom hem.
Djuren har fått kvällsmat, ska äta lite soppa själv för kan inte äta så mycket när jag märkte att jag fått en blåsa i munnen, precis över tänderna. Gör så sjukt ont fan! :(
Blir att ta en sista promenix vid 23 tiden, efter det får det bli sängen så man orkar jobba ännu en dag i Hemtjänsten, Imorn är vi bara vikarier igen så ganska gött fan.

Mitt Hjärtegull i min mössa ^^

Morgonstund har guld i mun.

God Morgon! Då har man varit vaken sedan kl 9. Ring massa viktiga samtal, fått mera jobb inbokat och plockat undan stuff som Mammi sedan ska slänga på Tippen. Djuren har fått sin frukost och smälter nu maten genom att ligga och gotta sig i solen. Själv dricker man kaffe, andra koppen redan ^^
Blir strax en promenix med Misty, sen ringa fler samtal och ta hand om disken.
Får se om man hinner träna denna dag innan jobbet, men det gör jag nog. Klockan är ju bara 11 och jag börjar inte jobba försen 15.45. Kvällsjobb denna soliga dag.
Härligt att solen lyser gott, man vakna på ett härligt humör vilket är görgött! (:
 
Hoppas alla får en trevlig dag, kommer jag troligen att ha.
 

Gött med ledighet :D

Det är härligt när man har ledigt i några dagar, man kan chilla och göra saker man inte hinner med annars. Sett ut som kaos här hemma så igår blev det att storstäda.
Gjorde Kebabtårta med E igår, blev jättefin och lika god som den såg ut. :)
 
Denna dagen har man tvättat, vilket jag fortfarande gör, hämtat paket från Ica och tagit långa promenixer med Misty i detta härliga väder fast det vart lite kyligt imellan åt.
Blir att träna lite Kinect om en stund sen efter det måste jag ta hand om disken och sen blir det nog en kvällspromenix med trötta Misty Men först blire kaffepaus med Mandah
Får se om Misty orkar bada idag eller om vi tar det imorn, hon måste smörjas under tassarna för att hon är så torr att det är sprickor. Inte konstigt att hon får ont ;( 


I don't care

Shit va trött man var imorsen, ännu en dag man gick upp kvart över 6. Jobba 7-16 denna dagen var inte direkt roligt fan. Massa stress, lite kaos som vanligt och tiden som gick görsegt!
 
Sen när man väl hade slutat fick man gå till Vreta för att hämta Misty, drack kaffe och åt tårta med pappa i väntan på att mammi skulle komma hem från Vara.
Jag och pappa vila i soffa, somna nästa fan men var så intressant på TV att jag höll ögonen öppna, ialf tills mammi kom hem igen. Gick ner och tjöta om allt och inget, drack kaffe och fixa Våfflor till resten av familjen.
 
Kikkan kom förbi en sväng, tog en cigg och lämna gamla kort. Shit va liten var man på dem, sött av henne att spara dem och ge dem till mig. Härliga minnen är det faktiskt.
Kom hem för en stund sen så nu chillar jag och djuren vid go musik och tare lungt. Saknad har man varit, speciellt när dem går efter en och gnäller lite granna ^^ 
 
Denna eftermiddag/Kväll blev inte som planerat direkt but I don't care anymore! Har lärt mig att man inte ska planera för långt fram i livet ändå, blir aldrig som man tänkt dig så.

Mina gnällisar, Dockan och Godiiz
Hoppas alla fått en bra kväll ialf.
 

Helt jäkla slut efter jobbhelgen.

Trött och sleten är man verkligen, jobbat hela helgen. Denna dagen 12 timmar, fast med paus.
Vila ingenting, var social islt och fick hjälp med att fixa en egen avatar på Xboxet.
Nu fattar bara Xbox Live, det kommer att fixas snart men inte denna dag ialf.
Ska strax lägga mig och sova, är sjukt trött nu fast har varit en av dem slappaste kvällarna på jobbet. Vi var 4 st vikarier som jobbade denna kväll, vilket gick riktigt bra (: 
Blir att jobba imorn igen, 7-16 efter det blir till Ica och hämta ut paket. Misty kommer troligen följa med hem, sen ska jag göra Kebabtårta och förhoppningsvis blir det en massage kväll. ^^


❤ Misty och Godiiz 
söta små tröttisar som inte alls var gamla här ^^ 

Jobb och chillkväll

 
Då har man jobbat 7-16 denna dag, fick jobba över (som vanligt) Vart lite kaos och folk som fortfarande är sjuka, då blire att man får försöka få in personal samt om det hänt något akut som idag.
Var heller inget vidare väder direkt har man haft. Blåst och sol. Bra kombination? Nja, inget jag vill ha ialf. Hellre sol och lite vind, inte storm som det har varit.
Efter jobbet blev det att fika hos söta Lilla Mia och checka in hennes lägenhet.
Sen blev det upp en sväng till grannen ovanför innan jag och nörden gick hem.
Fixa lite mat, chilla vid TV sen somna nörden gött i soffan medans jag såg på film tills det var dags att lägga sig för att kunna orka upp till jobbet.
Var en härlig lördas kväll, slapp sitta ensam hemma medans alla andra männsker festar loss.
 
 
 
 

oh, holly shit!

Det är redan 1 MARS, vart tar dagarna/månaderna vägen egentligen?
man hinner knappt vakna försen det är en ny månad.. igen. Oh holly shit! :0
Fast det är inte konstigt att dagarna går i ett, jag jobbar ju helatiden igen. Jobbar inte ihjäl mig ännu ska ni veta men det är sjukt jobbigt och stressigt som fan varenda dag på jobbet. Inte konstigt att man är sliten och seg efter alla långa pass man har. Glad när jag får 1 enda ledig dag i veckan, fast jag önskar jag hade flera.
Orkar inte jobba 100% om schemat blir såhär, varannan helg är inte okej!!
 
Har chillat hela eftermiddagen/Kvällen med Mandah, gått en lång promenix med vovvarna i detta lilla samhälle. Sen blev det kaffe och några smörgåsrån för att få tillbaks värmen igen.^^
Gött att ha en slappiskväll framför TV, jag orkar inte göra så mycket efter jobbet längre fast ibland måste man ta tag i saker som man borde gjort för lääängesen!