Nya och fräscha naglar igen! ♥

Idag har man gått upp vid 9 tiden, frukost och chill innan det var dags att gå genom hela byhålan för kl 10 var det dags att va hos Sandra för att fixa naglarna. (ännu en gång)
*Såhär blev det denna gången, är sjukt nöjd verkligen!

 
Sen när jag var på väg hem fick jag ett sms utav söta lilla Vicky som ville umgås några timmar innan hon skulle jobba, blev att äta lite middag och tjöt om allt mellan himmel och jord. Det var roligt att vi kunne umgås lite utanför jobbet och gött att kunna prata med någon som förstår hur man känner och mår över allting. Tack för en trevlig eftermiddag,  Jag hoppas vi ses snart igen men på fritiden, då båda är lediga isf. ^^ 
 
Senare blev det kaffe och chill men Mandah innan vi drog till Netto för att handla kvällsmat med Miami. Det blev en supergod pastasallad med fiskpinnar till, knasig kombination men funka! 
 
 

Jobbkväll..

Hejsvejs i lingonskogen, idag var det inte alls roligt att vakna. Hel genomsvett och tårar som rann. Mådde verkligen skit och ville inte gå upp alls men var illa tvungen för jobbar kl 14.
Önskar att jag hade mod att berätta vad jag känner och tycker om allting men det tar emot, känns som om alla tycker det är jobbigt för att man mår så dåligt, finns inget man kan göra åt saken heller mer än att försöka vara glad med ett leende på läpparna och vara positiv. Vissa dagar är betydligt mycket jobbigare och då vet jag inte vart jag ska ta vägen alls, gråta till sömns och vakna i tårar, hur bra mår man då?
 
Svårt att förklara hur dåligt man mår, hur mycket man saknar en person man levt ihop med i några år. Att allting bara tog slut, som en bergodalbana. Vill man verkligen åka en gång till och hoppas det blir bättre denna gången eller lägga allting åt sidan och ta första bästa tåget till en annan värld. 
 
Vet inte längre vad jag ska säga, hur jag ska betee mig eller om jag ska skriva vad jag känner och tycker till personen. Man kommer no kanske må lite bättre när man har berättat men man kan samtidigt må sämre pga av att man säger allting, så just nu vet jag inte vad jag ska göra och det stör mig.. får tänka på saken under kvällen men får bli efter jobbet för nu ska jag gå..
 
 

Chill i Vreta samt volleyboll i säm ^^

Hejsvejs i lingonskogen, Idag var man vaken redan halv 9 och slängde i en maskin tvätt samt hämta upp allt som redan var torrt i torkrummet. Försökte väcka Misty men hon vägrade så blev att locka med en tandborste för att vi sedan skulle ta en morgon runda. Hon gick inte upp innan 10 ändå, det märktes att hon ville sova länge denna dag men blev inte så. Tog sedan en tripp till Vreta för att käka middag samt tjöta lite granna. (som alltid)
Vid 18 tiden blev det Volleyboll i Säm med underbara människer, denna gången spelade jag faktiskt oxå och det var sjukt roligt verkligen, efteråt grillade vi korv och bröd samt chilla innan hemgång igen. Det var verkligen ett roligt gäng vi blev, mycket skratt och spratt blev det. :)
 
Väl i byn igen blev det att gå hem från Vreta med Misty och sedan tog jag hand om tvätten hemma, men blev oxå att jag möblerade om i sovrummet ^^ Fick lusten bara och kändes bättre såhära. Men nu blir det sängen för min och djurens del, imorn kväll blire jobbtime igen.
 

♥ Dockan och Godis var morgon pigga ialf ♥
♥ Misty fick ett ben utav Ponken och Kikkan ♥
♥ Bäbisarna i Vreta man alltid måste gosa med när man är där ♥

Uppdatering och tankar..

http://www.youtube.com/watch?v=Fo5Bd1rpW7s
 
Har haft en trevlig helg med dem underbara vännerna man har, Party hela fredagen verkligen. Dock var man inte nykter på lördagen men vad spelade det för roll när man ändå var med sina vänner och hade skoj. Igår var en ganska chill ag förutom muller och ösregn.
Fick träffa E igen, roligt att prata lite men kändes lite konstigt efter allt som hänt så vet ej vad jag längre ska tro om allt.. Vad är sant och inte, vem är falsk och inte, vad kommer att hända i livet, kommer vi vara vänner verkligen?
 
Just nu är jag lite förvirrad, vet inte vad jag ska tycka och tro om allting, ska jag vara ledsen eller glad? Tänker på mycket och saker som inte spelar någon roll längre. Vet inte om jag orkar bry mig ett skit om någon längre, vet ialf att jag måste släppa taget om den jag älskar...
 But Sometimes we have to do it anyway..

Finns det sånna killar verkligen?

Hitta en kille som kallar dig vacker istället för sexig, som ringer dig tillbaka när du lägger på luren,
som kommer att ligga under stjärnorna och lyssna på dina hjärtslag,
eller kommer att hålla sig vaken bara för att se dig sova ...
vänta på pojken som kysser din panna, som vill visa upp för världen när du är i dina myskläder,
som håller din hand framför hans vänner, som tycker att du är lika söt utan smink som med.
En som ständigt påminner dig om hur mycket han bryr sig och hur lycklig han är att ha dig ....
En som vänder sig till sina vänner och säger: "det är hon."
 
 

Tänker för mkt..?

Me and my Love, Misty 
 
Mys i soffan innan sovatime, många tankar flyger runt i huvvet på en idag. Varför ska man tänka så mycket på allt och inget? Önskar att man ibland inte tänkte alls, inte tänkte tillbaka på saker och ting tan bara "chilla på livet" och leva i nuet. Men det är svårt när tankarna är dumma.
Glad att jag har mitt lilla hjärta
hos mig som sitter i fotöljen med mig
Jag funderar på hur jag ska hinna med allting imorn. Tiden kommer kanske inte räcka till med allt jag ska hinna med efter jobbet. Det återstår att se xD

Jao, så äre.

Det är bättre att ha älskat och förlorat någon än att aldrig ha älskat alls.
 
 Min fina spelningslista på Sportify xD
*
 

härlig dag :)

Idag har det verkligen varit kanonbra väder, chillat ute hela dagen och haft super roligt med Mandah, Miami, Warg och Ponken. Kikkan fick ut alla kan man säga men sen fick hon jobba denna härliga kväll fan. Längesen man hade så roligt, behövdes fan :) Senare blev det "tjejkväll" med glass,chips och kaffe medans vi kollade på film, "The Last Song". Sorligt bra film.
 
Tog en liten promenix med Misty denna svala kväll/Natt och nu blir det sängen för min del, Imorn bitti blire jobb och sedan grillning utanför med underbara människer. Nattinatt! 
 

16 Juli 2012 R.I.P Morfar Harry

Den 16 Juli var det 1 år sen då du somna in, minns den dagen så mamma ringde mig när jag var i Dalarna. Vaknade utav att mobilen vibrerade på bänken vid dörren. Har aldrig vaknat utav vibration tidigare, sov inte så jätte bra den natten heller fast jag var med den jag älskade. Hade en underlig känsla när klockan inte var mer än halv 9 på morgonen då mobilen ringde. Mamma grät i telefonen och jag fråga vad som har hänt..? Morfar har somnat in, det högg till i hjärtat på mig och kunde inte sluta gråta. Ringde till alla i familjen. Satt utanför rummet ett bra tag och pratade, grät med familjen ett bra tag innan jag gick in igen. Var glad att jag var med den jag älskade just då men var arg på mig själv att jag var så långt ifrån dig när du var sjuk.
 
Det känns så tomt utan dig! man har minnen och bilder kvar, stunder man alltid kommer att minnas med dig. Ditt underbara skratt, ditt leende och hur mycket du brydde dig.
Jag saknar dig så otroligt mycket Morfar, du kommer alltid vara i mitt hjärta.
Jag kommer aldrig sluta älska dig, min fina Morfar  ♥
 
♥ Harry Arvidsson
R.I.P 16 Juli 2012 
 
 

Seg natt och dag..

 
 
Hemma efter att ha jobbat, var segt idag och ganska stressigt så kändes som om man inte hann med allting man ska göra, men kvällspersonalen får ta över det vi inte hann med :P
Kan säga att man inte sovit så himlas mycket inatt, vakna hela tiden utav oro och ångest. Det ville verkligen inte ge sig så låg länge och titta i taken. Försökte tänka på saker som gör mig glad, får mig att le verkligen men det var som om det inte fanns någonting att tänka på. Skrämmande var de verkligen. Mår bättre nu ialf fast jag är sjukt trött så blir att vila lite granna och hoppas man mår bättre sen...
 
Det är ingen idé att beklaga dig över något av dina tidigare beslut.
Gå vidare, och lyckan kommer att bli mycket lättare.

Super trevlig dag!

Blev en tripp till Säm för sol och bad denna eftermiddag, svinkallt var det i vattnet men har man inte badat på 2 år så var man tvungen denna dag. Blev en sväng till Vreta för kaffe och mat innan man skulle bege sig hem o städa efter festen här igår kväll ^^ Var en trevlig dag o var super roligt att umgås med söta Izza igen. längesen vi sågs nu så var på tiden ;)
 
 

Happyday!

Denna dag blire lite öl drickande här hemma med min söta Izza som kommer hit, längesen vi sågs nu så ska bli roligt att få träffa tossan igen :) Hoppas alla får en trevlig Tisdag!
 
You make me smile honey, I'll always remember your smile. It is so beautiful.

Flytthjälp!

Då ska man hjälpa lillebror och Änna att flytta till Målsryd idag vid halv 1. Kommer bli roligt att få se lägenheten samtidigt eftersom man inte kan hälsa på lika lätt nu. Får se om man hittar någon som vill passa Lilla Misty medans man är borta, annars får hon klara sig tills man kommer tillbaka igen. Vet dock inte när det blir så hoppas att någon tar henne..
 
Kärlek är inte att hitta en perfekt person.
Det är att se en ofullkomlig människa som perfekt.
 

Home, sweet home!

Home, sweet home, Har tillbringat hela dagen i Vreta med familjen Knasboll och chillat på livet. Gött med härligt väder denna dag samt att man fick träffa Kikkan denna kväll. Somna innan hon kom hem igår natt ^^ Men tur att vi grannar så kunne se henne denna kväll islt. 
Har nyss vart på en långpromenix så tänke bosätta mig och kolla lite på "Lie to me" innan sängtime. Gött med lite ensamtid denna lugna kväll :P
 

Lust är lätt. Kärlek är svårt. Liksom viktigast -
Fick dessa superfina armband utav Kikkan som äntligen är hemma från turkiet! 

It's a wonderful day

Ingen människa är värd dina tårar,
men när du hittar en som är, kommer han inte att få dig att gråta
 
Underbar lördag, med solsken och värme. Kan inte bli bättre för idag mår jag faktiskt bra och ser fram emot jobbet om sisådär 2 timmar för efter det kommer jag att få träffa KIKKAN!
Det är underligt att ett sms kan få en att må bättre, bli gladare för ingenting. Vakna och checka mobilen som vanligt, hade fått ett sms inatt och fick ett leende på läpparna, kände mig lite bättre efter allting fan. Behövde det just idag/inatt så man kan chilla på livet. :)
 
Nu blire att fixa någon mat, duscha och chilla lite innan jobbet,
hoppas alla får en trevlig Lördag!
 I thank you for all the memories that makes me happy then anything else can do..

Lek och skoj med barnabus!

Gött att man har en lekplats ganska så nära där man bor, då kan man passa på att gå dit innan man ska en tripp till Vreta där mormor och morfar bor :) 
 
Lilla Morris pröva att äta sand, var la inte så himlans gott men ett måste att prova för alla små.
 
Lilla Knatten som alltid har energi till 100% jämt och ständigt 
 Ella njuter av chillstunden i Vreta 
 
Nu var denna dagen snart slut, barnabus har åkt hem till sig och jag tvättar denna fredag kväll, men ibland behöver man så får va glad att jag ialf har rena arbetskläder till imorn då man jobbar igen.
 

Barnvakt ^^

Mys vid tv innan sängtime med mina godingar 
 Blev lite barnvakt till imorn efm, alltid roligt att ta hand om dem enivsa barnen ^^


Min goding ♥

Imorn efter jobbet ska jag passa min goding tills på fredag efm/kväll.  
Gött att tänka på annat just då, man känner sig väldigt vuxen när syskonbarnen är på besök. Men det gör ingenting för det är alltid roligt att träffa dem igen :)
Är faktiskt lite glad över att jag ännu inte har några barn. Vem vet, det kanske jag aldrig heller kommer att ha någongång utan bara massa djur i ett hus.
 
Sovatime blire nu för min del, för ska ju orka med jobb o sen vara barnvakt åt min goding som bara är 1 år o 6 månader
 
 ♥ Misty och Morris 

semestern är nu slut, dags för jobb igen

Då är semester veckan redan slut, gick för fort och för mycket skit hände så det var la inte direkt en rolig semester man kunne vila upp mig lite ialf. Nu blire strax att dra till jobbat, jobbar 15-21.30 efter det blir de no hem och sova för man jobbar imorn bitti oxå 7-15.30.
Är inte direkt pigg på att jobba alls idag, skulle hellre vara hemma och sova, ville inte lämna sängen alls idag men var illa tvungen tyvärr.. Hoppas kvällen går fort så. vill inte vara social längre.

I really miss that...

I miss how we used to talk every minute of every day and how I was able to tell you evertything that was on my mind.
Remember when we had our walls down and our filters off? I could tell you anything and you wouldn't judge me. Instead, you listened and offered your heart. I miss those conversations.

Mungis

Man tänker tillbaka på alla fina och underbara minnen man har skaffat ihop, det är hemsk att det skulle sluta såhär men ibland är det bäst. Bäst för båda två och jag accepterar det, tycker det är bra gjort att du tog steget men inte att du blev en annan person för mig, som gör mig förvirrad och får mig att vara ett fån pga att jag inte fattar någonting ibland. Men vi behöver detta känner jag, fast jag egentligen inte vill inse det själv så har jag gjort det nu....
 
Är glad ialf för alla minnen och stunder med dig, då jag har mått som bäst verkligen. Saknar det men jag vet att det inte är någon ide att önska tillbaka till den tiden, för den tiden är redan förbi nu. Så är det, lär dig leva med det intalar jag mig själv varje dag fast det är jobbigt. Försöker stå på egena ben, förstå att du aldrig mer kommer att vara här, vara hos mig som du en gång var. Jag är glad att vi skapade allt vi gjorde speciellt Mungis, då tänker jag på när vi var i Dalarna ihop. En härlig helg ihop som jag älskade.
 
Jag önskar att du fortfarande kommer att vara min vän, men förstår dig om du inte skulle kunna vara det fan. Så mycket du har gjort för mig men ändå fått massa skit utav mig. Jag ångrar att jag vart sån mot dig och kan inget annat att göra det samt att säga förlåt Nörden.
 
Jag är verkligen ledsen att det har blivit såhär mellan oss men det är ändå bra att få ett avslut på allting, även om vi inte kommer att vara vänner mera, vilket sårar mig extremt och gör mig ledsen men jag försöker tänka på annat varje dag för att det är bäst så, det vet jag. Ska inte älta mera och önska att du kommer tillbaka för nu vet jag att du aldrig mer vill se mig eller vara min vän igen..
 
Jag kommer alltid att minnas alla bra stunder med dig, allt knasigt vi gjort ihop och hur roligt vi hade. Så glad och lycklig jag var med dig är sjukt fan. Saknar dig, saknar oss extremt. Jag hoppas att du förstår att jag vill dig väl och accepterar ditt val du gjort men du kommer alltid finnas i mina tankar och speciellt i mitt hjärta, för att du har verkligen förändrat mig och jag glad är jag över det. Tack Nörden :)
 
Jag älskade dig då lika mycket så som jag älskar dig nu fast jag måste förstå, förstå att det aldrig kommer att bli vi två igen....

simma eller sjunk...

Idag har man varit iVreta hela kvällen, hjälpt Lillebror att packa samt rensa bland hans saker. Han flyttar om precis en vecka till Målsryd med flickvännen Anna. Tiden går fort verkligen, han har blivit vuxen och ska redan flytta hemifrån. ^^ Kommer inte träffas så ofta längre men som tur är kan vi spela xbox och tjöta med varandra där efter som vi inte kommer ses direkt.
 
Nu har jag röjt på TV bordet och ska ta bort skit från sofforna för imorn kommer jag slänga alla på tippen, ska få en ny soffa o två fotöljer islt ^^ Kommer passa in bättre här oxå samt att det är skin möbler. Så nu göttar jag mig med en öl, har ännu semester så vrf inte ;)
 
 When you wake up you will se..


usch så man mår..

Man mår verkligen inget vidare, har ångest och är deppig varje dag. Hatar att vakna och känna att man inte är värd att leva fan. Tvingar i mig mat fast det inte alltid stannar kvar. Har legat i soffan det mesta och inte vetat vad jag ska ta mig till och varför jag inte har någon ork till att göra någonting. Vill helst flytta här ifrån och börja om på nytt, glömma all skit som hänt och önska att man kunne släppa allt, glömma allt bakom sig men det är inte lätt alls fan.. Idag vill jag helst försvinna och lämna allt som gör mig förvirrad.
 
Nu är det oxå bara en vecka kvar tills Lillebror ska flytta, så nu kommer man inte kunna träffa honom när man vill och det är sjukt tråkigt :(
Får passa på att umgås med honom fast inte orken finns till det. Måste börja tänka på annat som inte gör mig deprimerad elelr ger mig ångest och förvirring. Men det är svårt, för svårt.
 
Life goe's on but it's hard to move on
 I Have a fake smile everyday, cause I'm so sad that's hurt myself..


önskar för mycket i denna värld..

jag önskar jag inte älska dig
jag önskar att jag kunne sluta tänka på dig
jag önskar att jag kan glömma dig
jag önskar att jag aldrig saknar dig

Party,Party!

Party hemma hos mig ^^
*

*

*
*
*
Trevlig kväll med massa underbara människer, Tack för en lyckad fest verkligen! :D
 
 

Katt bäbisar! :D

Det bästa du någonsin kommer att lära dig,
är att bara älska och bli älskad tillbaka.
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
 
**
*
*
*
söta KattBäbisar mamma och pappa har i Vreta ^^
 

Fina SM ♥

Träffat en underbar vän ikväll som jag inte sett sedan innan midsommar pga att hon bor i sthlm. Tiden går för fort när man har roligt tyvärr så nu var det dags att ta farväll fast imorgon ses vi igen, som tur är! ^^ Älskar dig SM. Är glad att vi träffades igen 
 
Old pic but I do LOVE IT ♥
 

Grattis till min Söta Farmor som fyller 80 år ♥

Lite bilder från dagen kalas som var i Trollabo ^^
Jag i klänning..
 
Lilla Miami 
 Miami & Lillebror 
Lillebror & Pappa ♥
Söta Mamma 
Faster Annelie, Farmor & Pappa 
 
Var super trevligt med typ 30 personer, roligt att det blev en överrasking för henne ;)
Bjöds på god mat och valfri dryck till sedan kaffe och tårta. Blev ett lyckat kalas 
 
Grattis Älskade Farmor på 80 års dagen! 


Make over!

Fixat naglarna, sjukt nöjd verkligen

+
färgat håret oxå, riktig make over för min del. Fattas bara klänning som man kommer ha imorn ^^
 
 
 

tänka efter är aldrig fel..

Jag har lärt mig att människor kommer att glömma vad du sa, människor kommer att glömma vad du gjorde, men folk kommer aldrig att glömma hur du fick dem att känna.
 
 

Vreta med syskonbarnen ♥

 Knatten & Morris 
Älskar när mormor blåser såpbubblor som man smäller ^^
Morris ville oxå blåsa 
Knatten ville bara smälla dem 
TÅGET kommer, måste kolla varje gång ^^ 

Förvirrad själ..

Ännu en dag är man förvirrad utav alltind som händer i denna värld, fattar verkligen ingenting just nu. Vad har jag gjort för att folk ska nästintill hata mig och undvika mig..? En fråga jag aldrig kommer få svar på är varför är du sånhär mot mig helt plötsligt, en person jag inte känner längre.. Jobbigt är det verkligen för mår dåligt utav att det blivit såhär, att vi ej är vänner längre. Men får acceptera det.
 
Vet inte om jag har lust att bo kvar längre eller umgås med dem gemensamma vännerna fan, kommer vara sjukt jobbigt och lär ha ångest pga att du inte vill se mig igen. Kommer la överleva utan allting men det kommer vara jobbigt som in i helvete fan..
Kommer aldrig att förstå varför...
 
 

Semester!

Kubb spel utanför lägenheten med underbara människor och gott att dricka till ^^ 
 
  

Underbar kväll/Natt med vänner

I Smile because i love you, smile for me if you love me.
 
Underbar kväll/Natt ^^ Tack för att ni finns, Miami, Mandah & Ponken  
Musik: Jack Moy & Glöden: Good as gold