Friday. Chill, xbox, alone it the best! :)

 
GameTekken 6. I'm best, just so you know!   I'll never give up
 
 
Haft en chill kväll i Vreta med Lillenbror, Änna, Mammi och Swampi efter jobbet. Blev lite Thaimat och snack om allt som ska ske när tidera vill passa in.  Have a wonderful evening and night friends!       Peace


Mycket gjort på lite tid :)


 
Idag har man fått ganska mycket gjort ändå, Tog en långpromenix när jag vaknade. Fixa middag och även efterrätt. Strax blire promenix med Misty innan det är dags att bege sig till jobbet :)


 
Are you reday for love?  Yes I'm

God morgon Världen

 
Dags för en jogging runda med Misty innan frulle!  Gick upp lite sent denna dag men kommer ut och joggar ialf och det är inte illa för oss latmaskar här!   Idag blire troligen att städa lägenheten, boka tvätt tid och snacka om jobb i Norge. Men först väcka Misty så vi kommer iväg någongång! ;)     Peace



If it's time to move on, make it happen. Don't waste anyone else's time any longer

 

Mistys 3 årsdag! ♥

 
 
Massvis med godsaker ska du få idag, kalas får det bli en annan dag pga av att jag jobba hela kvällen. Pannkakstårta och glass är det du får på din födelsedag, får bli på menyn nästa vecka. ^^
Älskar min lilla doggelito så måste skämma bort henne extra noga när hon fyller år

Monday It's a good day!

 
Det har varti en härlig Måndag, superbra väder har man haft och fikastunder med grannarna. Sen blev det en tripp till Hudene för att kolla när damerna tränade fotboll. Blev allt sugen på att börja spela igen, har inte spelat på kanske 6-7 år nu och konditionen är kass kan jag lova. Men det är värt ett försöka att pröva på Onsdag, har ju börjat jogga och träna nu så varför inte träna fotboll då oxå? :)
 
Blev en joggingtur med Miami och Misty ikväll vid 21 tiden, nu chillar jag lite innan det är dags för sovatime. Blir att gå upp någolunda tidigt, jogga innan frulle med sega Misty och sen jobbtime på kvällen.
 
Glad att jag börjat ta tag i träningen igen, har verkligen saknat det men ska inte träna så extremt som jag en gång gjort i mitt liv. Nu är det mest för att det är roligt och man får mer energi på dagarna. 
 

Helgens händelser ^^

Hejsvejs världen!  Helgen har vart en av dem roligaste på flera år för min del !
Fredag:  Jobba 7-15, tog en joggimtur med Warg till Vreta för att kolla att kattbäbisarna hade det bra innan vi jogga tillbaka i underbart väder!  Senare vid 8-9 tiden var det dags för Tjejkväll hos Mandah. Käka, drack, spela kort och lyssna på go musik, sen blev det en sväng till Klubben och träffa massa underbara människor. himlans roligt vi alla hade ihop, många skratt och gammal musik och knaseri. 
 
Lördagen tillbringade jag i Vreta med Kikkan, Miami och Lillebror. Vi käka pizza och chilla ute på althan tills det blev kyligt så man ej kunne sitta ute längre. Jag stanna kvar i Vreta till Söndag för att va sällskap för Lillebror (aldrig roligt att sova i ett stort hus ensam)
 
Söndagen: Började med en joggingtur i solsken innan man fick kaffebesök av fd. Vreta flickorna. (Kikkan och Miami) Var kvar i Vreta hela söndagen och chilla med Familjen knasboll som vart på Orust hela helgen, snacka om att dem solat ännu mera denna gången! xD
 
Some images from the weekend's events
 
 
 
 
 
 
 
 

My sanctuary.♥

It's so beautiful out here, love to go here and see the nature around me. It will always be my home, my sanctuary that makes me feel safe, loved, accepted and alive again. I'll always love to be there ♥ 
 
Love this place, I will miss this  
My Dear Love, Misty
 Promenix with Misty
 Just me
Those four little cuties with mum and dad  ^^ 
 

It's been a good day with my parents ♥


It's been a nice day and evening with mom and dad in Vreta, Taco night and chill out on the porch.
soon bedtime for me, because for tomorrow will be the early worktime. Nattinatt sweeties. :) 

 just me without makeup
 

Morgon stund har guld i min..

Hejsvejs i Lingonskogen, har äntligen skrivit klart mitt CV som man oxå ska skriva ut. Tog en sovmorgon och en lång promenix med Misty vid 11 tiden. Ringt till en personalchef vid halv 11 men var upptaget, pröva igen men var fortfarande upptaget. Nu har hon lunch så kan inte ringa försen efter halv 2.. Suck!
Hoppas hon svarar idag, annars får jag försöka imorn igen. Nu blire matdags o ringa igen, sen en tripp till Vreta i detta väder och hoppas dem har skrivare! ^^ 

 
Sitta och glo på någonting för länge gör en bara förvirrad. Dags att dra ut och se världen islt

My heart, my animals ♥



 



You are my family, my life. I'll always give you all my love and never leave you. 

Never care..

Sometimes the person you love just doesn't understand hos much you love them.
 
 
Jag brukar tänka på allt som gör mig glad, får mig att vilja kämpa varje dag men idag är en sådan dag som ingenting kan få mig att vara glad eller orka kämpa längre. Jag är ledsen och nere, orkar inte ha ett leende på läpparna och hoppas allting löser sig när jag vet att det aldrig kommer att göra det mer.
Jag förstår ingenting, verkligen ingenting som händer eller varför det är såhär. Kommer nog aldrig heller riktigt förstå för att det finns inget svar på det antar jag..
 
Jag ville att alla ska vara vänner, men folk hatar varandra, vissa säger upp kontakten bara för att det är bäst så, är det verkligen det just nu så fine. Men kom inte sen och låtsas som om allting är bra, för det kommer aldrig att bli som förut, man kan aldrig bli vänner så som man en gång var innan.
Jag vet att du inte bryr dig så mycket om mig, att jag bryr mig så mycket om dig är egentligen bara idiotiskt. Du kommer aldrig att förstå hur jag egentligen mår över allting, du förstår nog inte heller vad man får gå igenom just nu efter denna situationen man hamnat i ..
 
 

I'm so sorry for everything.

 
When you care for someone more than they deserve, you get hurt more than you deserve.
Sometimes you have to be your own hero.
Because sometimes the people you can't live without, can live without you.
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=q56so7JUc-w

that's it.

 
A broken heart is the worst. It's like having broken ribs.
Nobody can see it, but it hurts everytime you breathe
 
LIFE = Life Is't Fucking Easy

true..

 

See you later this year.

Please do not leave me like everyone else have done before.
I'm glad we start talking, though you are so far away from me now. 

 
I miss you so much, But I know we will meet again soon. I wish you could stay stay with me now When I really need you. I miss your smile, your charm and your happiness that you give me every day
You know how you make me smile, always every day my friend 

Back again..?

Hejsvejs alla i denna konstiga värld, I'm back only this day!
 
Hänt mycket och ingenting utanför bloggen, chillat mest med underbara människor och jävlas med Mr G på jobbet som vanligt. Mycket drickande har de blitt och ensamtid men behövligt, tror jag har gått vidare i livet med tanke på allting. Känns så ialf och börjar gå mot bättre liv.
 
Söker lite mera jobb nu och hoppas jag får ett bättre snart, trött på att allting är förvirrande och att man inte får rätt lön, har planer på att dra till Norge och bosätta mig där ett tag. Har även funderar på att läsa upp betygen och sen läsa vidare till ssk, en vän vill att jag ska läsa i Sundsvall pga att han går utbildningen där samt att jag kan bo med honom isf, men får tänka på saken ett tag. ska även satsa på körkort detta år med syskonen, kanske blir i Okt-Nov. någongång. ^^ 
 
Vädret har varit skit det senaste så att man lätt blitt deprimerad, glada att jag har vänner som livar upp den gråa vardagen. Annars hade jag no inte vaknat på morgonen.. Chilla på livet och umgås med dem som förgyller er vardag, för utan dem har man inget underbart liv.
Peace!
 
 All we need is some crasy Love, me and my bestfriends will always be crazy together. 

I need someone who loves me..

I just wont someone who will stay in my life.. 
So I won't have to worry about another Goodbye.
 
Vet inte vad jag längre kommer att skriva på denna blogg, kommer ta ett paus ett tag och tänka igenom saker som handlar om livet. Det är jobbigt när tankarna snurrar omkring och gör en alldeles yr, man vet inte till slut vad man ska göra, tro och orka med längre i detta liv.
 
 
 
Keep it real, Peace!

sometimes..

Sometimes you have to try not to care, Because no matter how much you care,
you mean nothing to someone who means so much to you.
 You're not very easy to forget.

Robin Grehn

Jag tänder ett ljus för dig
det ljuset ska brinna för dig och alla minnen man minns
du är en människa som är guldvärd i allas ögon
du är en pärla i våra liv, Robin Grehn
 
Idag skulle du blitt 27 år, känns så konstigt att du fortfarande inte finns kvar hos oss. Tänker på dig när jag lyssnar på Fronda, minnen som kommer tillbaka som man trodde var borta.
Jag saknar dig lika mycket ännu, älskar dig min fina vän. Längtar tills vi ses igen 
 
 2009
-09, Egon gilla dig mkt.
-09. Egon ville jämt sova hos dig ^^
Våran fina Obilobin som Daniella sa.

Minnen är inte alltid bra..

Tänka tillbaka på minnen och se saker som gör att man tänker tillbaka är inte alltid bra. Man mår oftast sämre efter man sett/läst saker och ting fast det var för längesen..
Läste nyss en blogg, E's blogg om jag ska vara ärlig. förstår varför dina känslor försvann, jag var en jäkla idiot mot dig och jag är ledsen för det, hatar mig själv för det och önskar att det inte blev såhär men vad ska man göra åt det nu, det är redan försent så får acceptera det bara.
Jag vet inte om jag kommer att våga prata med dig och jag vet att du inte direkt vill prata med mig heller så det kanske är meningen med livet.. Jag får låta allting var helt enkelt, lära mig att leva ett liv utan dig men det kommer vara sjukt jobbigt.
 
Ibland mår man bra, ibland mår man verklien skit. När jag mår skit stänger jag inne mig hemma med djuren och dricker.. tyvärr har det blivit så ofta nu för jag vet inte vad jag ska göra, känns som om att man mår bättre när man inte är nykter, men jag vet att jag har grymt mkt fel när man tänker så. Vill inte umgås med mina vänner längre, vill knappt vara med familjen eller jobba, allt är så jäkla jobbigt att jag bara har lust att flytta här ifrån och lämna alla, precis just nu.. Alla minnen och vänner vi har krossar mig totalt fan!
 
-

 

Happyday! :)

 IT'S A WONDERFUL DAY
 Keep your head up, life is good right now.

What is Love ?


What is LOVE ?   I don't know anymore..
 
Trodde jag visste vad kärlek var, hur det kändes att vara kär. men nu vet jag fakiskt inte om jag någonsin vart kär eller vad det var jag kände för dig längre.. När vet man egnetligen om man är kär och när blir man kär i någon undrar jag. ÄR maan verkligen kär om känslorna försvinner helt plötsligt eller var det bara en liten förälskelse man hade just då för den personen..
 
Tankarna snurrar omkring så att jag blir alldeles yr, vet inte vad jag ska tänka och tro om allt, om jag ska orka lägga ner energi för att få svar eller bara stanna ensam kvar.

Jobb och chill kväll :)

Min älskade hund Misty

 
Som vanligt jobbar man och står i, känns som om man aldrig är ledig alls längre. Har börjat att ta extra turer så jag slipper vara hemma ensam. Ibland vill man vara ensam men oftast inte, man vill ha någon som bryr sig om en, älskar en för den man är. Man får tyvärr acceptera ibland att känslorna inte är besvarade och man ska inte gråta över någon som man inte kan få tillbaka i ens liv igen.
 
Blev en chillkväll med grillning i Vreta med Mandah, Ponken och Warg. Charlie kika förbi en stund och joina oss ett slag. (Ska passa familjen Knasbolls katter i helgen pga att dem är i Varberg på konsert.)
Har precis kollat klart på filmen Rain Man med Ponken som sällskap. Sjukt bra film verkligen, som är värd att se! Nu blir det att sova för min del så jag hinner med en tripp till Vreta innan jobbet samt släppa ut Miamis katter vid middagstiden, om vädret är bra :)   Nattinatt!

Miss you and me..

Lämna aldrig den man älskar för den du gillar,
för den du gillar kommer att lämna dig för en de älskar.
 
 
Jag har funderat på saker mellan himmel och gjort,
ställt frågor till mig själv och vissa låter inte klokt för fem öre kan jag lova.
Skriver ner om saker jag vill berätta för dig, det jag inte fick fram igår kväll.
Frågor som gör mig lite förvirrad och får mig att vilja göra någonting åt
men inte riktigt vet ifall det kommer att gå..
 
Tänker mycket på allt vi sa, det vi prata om men det är som jag inte riktigt förstår allt ändå, fast jag hoppas att jag en dag gör det. Bearbetning är svårt, speciellt när man måste göra det själv då man inte vet vem man kan lita på, vem som orkar lyssna på allt man har på hjärtat.
Jag vill inte riktigt ge upp allting vi haft, allt vi skapat ihop men frågan är:
Vad kan man göra åt att det blitt såhär mellan oss
för man kan väll inte bygga upp nya känslor för en person när dem känslorna redan har svalnat
för hur dumt skulle inte det verka, bara för att ena personen är villig att göra allt för en.
 
Känner mig som en egoist som bara vill ha dig tillbaka i mitt liv.

Ett hjärta kan spricka, men det forsätter att slå...?!

Tänker så mycket att jag inte vet vem jag är längre, vad jag gör med mitt liv eller varför jag lever detta liv egentligen. Vill säga så mycket till E att jag inte vet hur jag ska kunna säga det för det känns som om att jag säger fel ibland och menar en annan sak och sedan försöker förklara och bara fummlar bland orden islt för att få fram det jag verkligen vill ha sagt. Glad att vi pratade idag, ialf om det lilla jag just ikväll fick ur mig. Jag vill verkligen ingenting annat än att försöka få tillbaka allting med dig, må lika bra igen men jag måste inse att det inte kommer att gå eftersom det redan är för sent antar jag.
 
Hur ska man kunna gå vidare i livet med ett krossat hjärta som ger en smärta och sorg varje dag, försöker vara positiv och glad, tänka på annat än saknaden utav kärleken. Vissa dagar är det svårt verkligen att hålla humöret uppe, men försöker så gott det går ändå. Ibland vill jag bara ligga kvar i sängen, lyssna på regnet eller kolla på stjärnhimlen utanför fönstret, men det är inte alltid man kan göra det. Man måste ta tag i sitt liv och börja leva på nytt igen.. Jag vill inte, jag kan inte och jag orkar inte längre.
Jag vill inget annat hellre än att försöka, försöka ge allting en ny chans igen. En bättre start på ett liv man verkligen kan och vill leva i. Ett liv som inte får en att må dåligt, inte bli sårad så som man alltid har blivit när man öppnat sig för någon. Jag kommer inte kunna öppna mig för någon igen så som jag gjort för E.
 
Jag kan inte lita på någon längre, vet inte heller vilka som är mina vänner eller om jag längre har några kvar, så mycket skitsnack det finns och så olika saker som sägs om allt gör en så extremt förvirrad att man inte orkar ta ett enda andetag till i detta samhälle. Nu orkar jag inte skriva mer, finns så mycket mer man vill få ut ur hjärnan och hjärtat men det gör mig för ledsen just nu, blir att försöka sova och tänka på annat men det är så sjukt jäkla svårt när man är ledsen och att man inte har sitt hjärta här. Tårarna vill inte sluta rinna..