It's FRIDAY! ☆

Äntligen Fredags det sägs, bästa dagen på hela veckan då det alltid brukar bli massa party och skojigheter folk hittar på.
Men inte för mig nej, jobbhelg igen.
Sena jobbkvällar hela helgen för min del, spendera all ledig tid hemma i lägenheten.
Men man överlever såklart, tur man har tokarna kvar så man slipper ensam va.
Mycket fritid och ensamtid med djuren, både inne och ute i naturen.
Det bästa som finns är alla mysiga stunder vi har ihop var enda dag. ♡


Dags att sova redan fast man jobbar sent imorn, blir lite middag i vreta kl 13 imorn så måste va pigg och allert om man sedan ska orka jobba ännu en kväll. Nattinatt världen.

PeaceOut☆

Man blir så jävla förbannad!

Ja rent ut sagt Man blir så jävla förbannad på allting, ännu en jävla gång som man inte får utbetalat sin LÖN! 😠 Förra månaden fick jag en heeel vecka försenad utbetlning och ingen retroaktiv lön fick man inte heller och alla extra dagar man jobbat har man inte fått ännu en gång!! Jobba inom vården och få ingenting alls gör en inte pigg på att jobba alls längre. Jag älskar mitt jobb och stortrivs med alla där men inte fan vill jag jobba gratis och slita ut mig mer än vad jag redan gör. Imorn blir ingen rolig dag för alla chefer och inte heller lönekontoret kan jag lova! Lackar ut på deras skitsnack och att kommunal inte direkt gör någonting för att hjälpa en att få rätt pengar för det man jobbar för gör en inte heller direkt positiv eller glad!

Kommer bli att söka annat jobb i em annan kommum från och med nu!

 Fuckers go to hell
PeaceOut☆

Sista arbetsdagen imorn o sen helg☆

Hejsvejs skitvärld. Denna sena efteemidag/kväll deog åskan över lägenheten, hagel och regnskur var utanför fönstret. Tokan var livrädd och skakade mellam fotöljen och soffan. Ingen rolig kväll för henne direkt. 😐 Miami kom på kaffebesök efter vi försökt ta tokan utanför när allt var över. Synd om mitt hjärtan som är så rädd. Näh försöka göra mina tokar sällskap och hoppas det inte åskar inatt för Mistys skull. ♡


Ibland tänker man för mkt o tittar på för mkt skit, så hjärnan kommer snart bubbla över men hoppas det blir mindre med tiden.


PeaceOut☆

Zombie.. 💀😣

Idag var man hos barnmorsman 8.20 och självklart fick man blodsockerfall o svimma av! Gjorde ialf cellprovskontrollen och undersökning så prata vi lite om atr man kanake borde kontakta läkaren igen eftersom jag får blodsockerfall närsom utan förvarning och det är lite oroväckande med tanke på att det kan ske var som helt och när som helst. Blir att ha med druvsocker nu i väskan och se om det hjälper. Ska ringa läkarn imorn när jag vaknar.. fast jag knappt vill men förhoppningsvis kanske dem kan se varför det blir såhär ibland..


Fick även träffa bästaste FiffiLiten på fika idag, vilket är alltis lika roligt och känns som vi sågs igår fast det kanske var över ett år sen.

Ska försöka sova lite nu och hopas man mår bättre imorn då man ska jobba kväll.
Ser verkligen ut som en zombie, blek som ett mjölkpaket är man i ansiktet och mår kasst. Men då vet man att man lever ialf med smärtan.

PeaceOut☆




Träning med Misty☆

Hejsvejs sena Söndag kväll! 
Har varit en sväng i Vreta på kvällsfika då man fick namnsdag present utav mor och far. Drack lite kaffe och åt kvällsmat innan vi följde mammi till jobbet och gick hem. ❤
Det blev sen en joggingrunda med Misty denna kväll, duktigt att hon orka hela tiden men jogga bakom mig hela rundan. Hon fick lite massage efteråt hemma så det gjorde henne lite pigg och samtidigt avslappnad. 💋🐕


Näh nu blire en dusch och sen sovatime. Upp kl 7 imorn och jogga med Misty innan frukost och sen till barnmoskan 8:20. 👍🙈

 Tack för godiset familjen knasboll. 😘 

PeaceOut☆

Namnsdag ☆


Söndag och jag har namnsdag! ✌
Hade besök igår utav Lillebror, Daniel o Marcus. Vi letade fest för var festsugna och mam var ledig en lördagkväll för en gångs skull men ingen ville va med oss verka de som så de sluta med att alla gick hem och la sig vid 2-3 tiden.

Tröttnat på falska människor som hör av sig när dem vill ha något av en och vil inte vara social och umgås som förr. Så nu har jag inaktiverat FB för jag tröttna rejält igår kan mam säga! 
Vill dem något får dem höra av sig via sms men det lär ingen göra så BYEBYE FUCKERS!

Nu blir att fixa mat och glo på filmer hemma som jag alltid gör när jag är ledig..

PeaceOut☆

uppdatering!

Hejsvejs världen! Här kommer lite uppdatering från hela veckan.

Måndag: Jobbade 7.30-15.00. Var jättetrött denna dag men tog en lång runda till Vreta och kollade på cykling med Mammi och Lillebror.
Tisdag: Jobbade 7.30-14.00, regnade extremt mycket till och från så var inte piggelin på att göra ett skit mer än några promenixer. 
Onsdag: Ledig dag! Jag och Miami gick och hämtade ut mina nya glasögon, mycker nöjd o jag älskar dem extremt mycket! Nu är man redo för sommarn! Nytt smeknamn utav Miami: GLADYS! 😂
Inget superbra väder var det heller, regna pch hagla denna kväll så var mest inne och chilla när man inte var ute på promenix med Misty.
Torsdag: Jobba 7.30-14.00, chilla hemma innan jag gick till Vreta och kollade på hockeyn.
kollat på alla sveriges matcher efter jag har jobbat! Riktig sportnörd är man ibland! 😊
Sverige förlorade mot Ryssland, Finland förlorade mot Tjeckien.. ingen rolig stämma hemma direkt men sällskapet gjorde det bättre. Barndommsvänner var där så blev grillning och många goaskratt! Supertrevlig kväll blev det!
Fredag: Chillat ute i solen med Miami innan man jobba 15.00.21.00. Nu kollar man på Tv med Misty och Dockan, inget festande för min del då man ska upp och jobba imorn 7.00-14.00.

I'M IN LOVE WITH MY NEW GLASES!

KAFFE I SOLEN

Nu chillar man i soffan med Misty och Dockan, kan inte hitta på så mycket annat denna kväll så får vara nöjd över deras sällskap. ♡

PeaceOut☆

Jobb och hockeykväll!

Hejsvejs, idag har man jobbat 7:30-15:00. Blev en tripp till Vreta och hälsa på eftersom pappa fyllde år igår, han blev glad över det lilla han fick utav mig och djuren. Chilla och kolla på cykling som gick på tv och somna gött i soffan en timme, vakna utav att pappa klippte kanterna ute. Fick lite kaffe och kvällsmat innan jag och Misty följde mamma till jobbet och gick hem för att kolla på hockeyn! 😊 
Det går bra för Sverige nu verkligen, riktigt roligt att se. Tror jag sett alla matcher Sverige spelat nu! 👌 Det blir så när man är en liten sportnörd och älskar att kolla på det.


Djuren vill knappt vara i Tvrummet med mig när jag kollar, blir så inne i matcherna att jag rpkar skrämma dem när jag skriker varje gång det blir mål. Grannarna undrar säkert vad man tittar på. 😂 Aja dem överlever dem få gångerna det äe på Tv, har ju inte fester på helger som dem har så.

Fick klippt klorna på Dockan ikväll så blir att ra Mistys inorn efter hon badat. ☺ Näh nu dka jag fortsätta kolla på hockeyn, Sverige gjorde precis ett mål till så nu leder dem med 4-2 mot Frankrike! 👌✌

PeaceOut☆

Pappas dag ♡

Idag är det pappas födelsedag, hela 61 år blir du denna Söndag den 10 maj! GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN! Hoppas du blev glad utav det lilla snått och gott jag handlade till dig. ♡ 

VI älskar dig, bästastevän!

Misty har börjat jobba!


Tokan har fått följa med vissa dagar på jobbet då man inte haft hundvakt eller någon som kunnat ta ut henne på promenix. Alla på jobbet gillar när hon är där och saknar henne när hon är hemma eller i Vreta. Dem frågar allt mer och mer efter henne Varje gång man jobbar. 
Det blir längre och mer dagar som hon får följa med mig och hon gillar det extremt mycket. Hon får all uppmärksamhet, massa kärlek och lite smått och gott eftersom hon blir deras lilla hund. 😊 Der blir en lugn stämning när hon är med och när vi är hemma efter ha jobbat klart så ligger hon däckad innanför dörren! ☺👌

Det är roligt att hon är så lugn och duktigt, hon blir överlycklig när man säger att nu ska vi gå och jobba eller om mamma kommer och frågar om hon ska gå och jobba. Underbart att det är så mycket glädje och kärlek när hon är där, man märker hur mycket hon tycker om att jobba och att hon får vara med mig Islt för ensam hemma.

Misty och Dockan, mina fina skatter. 
Jag ♡ Er

PeaceOut☆

Bilder

I Söndags var en vacker dag, en underbar dag som jag och Misty tillbringa ute i och gick promenix i över 3 timmar.
Jag tog massa bilder när vi var i skogen, Misty sprang och hoppa över träd och granar som låg lite här och var där vi gick men ändå är det lika vackert och mysigt att gå där, sen blev det en sväng vid spegeldammen, det är så vackert att gå runt och se sig omkring. Vi avslutade sedan rundan på kärleks stigen Och satte oss där en stund och njöt utav livet.

Denna dagen mådde man bättre och tänkte på hur glad man är över att ha sina djur som sällskap varje dag.

*Lite utav alla bilder jag tog denna dag*

Vilken härlig dag vi hade, mysig och underbar. Det är så det ska va tycker jag. 
PeaceOut☆

Ensamheten segrar..



Trött på allt, livet, jobbet, ja verkligen allt. Jag undrar varför men finner aldrig något svar. 
Hur kan allt kännas så värdelöst och tråkigt. Jag känner mig riktigt ensam varje kväll, ingen som vill prata eller umgås med mig längre. 
Vad har jag gjort för fel för att förtjäna denna hemska ensamhet och tystnad runt omkring.
Ingen som vet, ingen som vill säga det heller.
Evig tystnad, evig ensamhet utan vänner mer.

Långledig helg☆

Hejsvejs! Har haft en lång, ledig helg o massa chill o underbart sällskap har man haft med familjen! Firat Valborg med familj och vänner, sjukt roligt hade man som alltid. Blev en sväng till Borås i Lördags, matmarknad med Lillebror, mamma och pappa. Lillebror övningskörde och han är sjukt duktid kan jag lova, mycket stolt över honom är jag! 😊

Har dock tänkt mycket på vad Miami sa till mig förut idag när vi tog en promenix, Du umgås aldrig med folk längre, du är ensam hemma om du inte är i Vreta.
Seriöst, så känns det som att jag inte har några kvar... Dem jag har som verkligen är mina vänner träffar jag sällan. Det känns som att jag drar mig undan för att slippa all drama som varit förr och all skitsnack som finns. Jag orkar helt enkelt inte med folk längre och deras skit.
Klarar mig finfint utan folk i mitt liv, jag har Dockan och Misty, det räcker för mig att orka med livet och vardagen varje dag när jag vaknar. Utan dem två kommer jag vara i himmelen med dem utan tvekan! ♡


Näh, ska fortsätta glo på Tv denna natt eftersom ingenting hänt/händer vad jag vet om så hoppas alla haft en bra VALBORGS HELG!

PeacePut☆