Misty 4 år ♡

Idag är ingen vanlig dag för det är tokans födelsedag, hurra, hurra, hurra! 🐶
Massa grattis kramar, pussar och lyx omelett till frukost blev det för dig denna dag.

Tiden går fort, har haft dig så länge redan och många mera år kommer det att bli. Älskar dig mitt fina hjärta. ♡





Blir kalas på fredag med tårta, paket och familjen såklart. ♡

Rain all day long..

Go' kväll, ja då sitter man hemma igen och funderar på vad man ska göra resten av denna kväll.
Har varit iväg på lite kalas firande för en kollega denna kväll, suprise när man fyller jämt! ;)  Sitter och planerar lite för Misty födelsedag för redan på Onsdag är hon 4 år, sjukt va tiden går fort. Har redan haft henne i så många år kan man inte tro, känns som det var igår som jag hämta henne i Falköping och det var vinter ute. Blir lite kalas firande på Fredag då man slutar redigt tidigt så ska fixa ihop en smörgåstårta är tanken.
 
Försöker förstå varför folk kan vara så omogna mot en ibland, varför tjafsa om småsaker som att hela världen går under bara för att dem inte alltid har rätt. Tröttnat på vissa folk hur dem beteer sig och inte kan prata utan att lacka ur för ingenting så rensat mitt liv på människor som ändå inte är ens vänner utan bara låtsas vara det. Konstigt att man inte märker hur man själv förändras medans andra gör det.
Jag tycker det är bra att folk säger ifrån om man gör någonting dumt men man ska inte vara på en och säga vad man ska göra och inte göra, hur ,man har gjort förut och hur man mår. Ingen har samma känslor för någon och ingen vet hur man känner sig efter vissa saker man gått igenom i livet.
Jag tänker inte vara en toffel och krypa fram, be om förlåtelse när jag inte har gjort någonting fel, säger vad jag känner och tycker om allt och accepteras folk inte det eller inte kan ta det utan måste bråka om det, vad är det då för mening att ens öppna munnen, kommentera och ge skit för någonting man inte ens sagt? Aja så äre la när man tröttnat på varann eller snarare glider isär för jag har inget perfekt liv och tänker aldrig någonsin ha det heller för livet utan brister är inget äventyr man lever. Jag vet ialf vilka som är mina vänner och vilka jag verkligen kan lita på till 100% när jag verkligen behöver stöd i detta liv.
 
 
PeaceOut
 

Jobb som tar kål på en.. ♢

Go' kväll, kroppen värker så man vet inte hur man ska ligga, gå eller någonting för man har så ont tack vare att det är så tungt på jobbet nu. Jag älskar mitt jobb det gör jag men ibland blir det för mycket för kroppen när man jobbat så mycket att man knappt hinner sova imellan passen.
Tränar lite smått för det gör gott och hoppas inte värken håller i sig hela livet, då lär jag behöva massage tills jag dör för så ont har man i kroppen faktiskt. Dem sliter ut oss yngre först fast det borde egentligen vara tvärtom tycker jag, det är ju vi som ska jobba ända till 75 års åldern är det ju sagt.
 
Åska lite denna efter middag när man kom hem efter jobbet, tyckte imlen va fin så va tvungen att ta ett kort ;)
 

Men nu säger jag God Natt och hoppas på en bra natt utan värk och kramper
 
PeaceOut

Bild ♢

Hemma igen efter en trevlig helg i Målsryd med kräftskiva o massa skoj. Denna söndag avslutas med kaffe och chill ute i Vreta med mor o far.♡




Roadtripp till Målsryd

Hejsvejs, Då blir det en liten roadtripp för mig och Misty till Målsryd denna helg. Ska spendera hela helgen hos Lillebror och Änna samt på Kräftskiva. Kommer bli en rolig helg tror jag o det fina är att vi slipper åka tåg dit för har en snäll vän som kör oss ända dit denna fina Fredag och sen åker vi bil hem med mor och far. :)
 
Hoppas alla får en finfin Fredag och tar det lugn på krogen! 
PeaceOut

jobb,jobb o mera jobb..

Ja de är det ända som händer i mitt liv just nu känns det som, jobbar så mycket denna vecka att hela kroppen gör ont och är helt utmattad, 16-18 timmars pass är inte roliga på en o samma dag kan jag lova!
Förhoppningsvis är jag ledig imorn så kan hälsa på Lillebror och Ännä i Målsryd och kommer stanna där till Söndag, liten mini semester för min del och behövlig efter denna vecka.
 
Näh nu blir det att chilla vid TV, vänta på att Misty ska komma hem och sedan kan man äntligen få lägga sig i en efterlängtad säng som kroppen skriker efter just nu. Känns som man kört ett gympass! xD
 
 
 
PeaceOut


Grattis Obilobin ♡

Idag skulle du blivit 28 år min ängel, jag saknar dig lika mycket ännu och det är fortfarande svårt att förstå att du inte längre finns kvar på denna jord längre. En vacker dag ses vi och jag hoppas tiden går fort för det finns så mycket jag säga som jag inte längre kan.
Ha en underbar födelsedag uppe i det fina min vän, tänder ett ljus för dig och tänker på dig.
 
 
 
 
Du kommer alltid vara i mitt hjärta min vän, Grattis på födelsedagen Obilobin. 
 


Bilder ♧

Tog några bilder från gårdagens himmel som var så vacker när vi gick till jobbet. ♢









Himlen är vacker vart man än bor i världen.

Hard work,work!

Go kväll, då har man redan jobbat ett specialpass 07.00-14.00 o nu blir det 21.30-07.00 för att ta hand om larmen som krånglar, blivit så när det åskat så mycket nu det senaste och telia kunde inte fixa så att det fungerade försen imorgon eftermiddag.. Men man tackar inte nej till extra jobb fast man då jobbar hela veckan, gött att man kan ha med sig Misty nu när man jobbar och hon gillar att vara med + att man slipper fixa hundvakt när man får extrajobb. 😉

Nu är det snart dags för oss att gå till jobbet igen, hoppas man håller sig vaken hela natten och att det inte larmar natten lång hehe. Ha en fin måndag!



PeaceOut☆


Lördagsmys ❤

Go' kväll, då har man jobbat sitt pass och det gick finemang att ha med Misty där, helt underbart och alla älskade henne och blev så glada fast hon inte lämna min sida en sekund. Mammesjuk är hon verkligen så blir lätt att ha med henne när jag jobbar vilket lär behövas ibland när man jobbar många timmar i sträck. kommer jag att göra på Måndag igen så då får hon följa med redan kl. 7 på morgonen för kommer sitta och glo på en dator då larmet har krånglat sedan igår, suck.

Blev en sväng till Ica efter jobbet och handla gött för det är ju Lördag så vad passar bäst om inte pringles och ramlösa med smak. 👌😉



Misty fick ett stort godisben som belöning♡




Nu chillar man vid Tv med mina underbaraste och mår gött. Hoppas mam inte är allt för död nu när man har 6 arbets dagar kvar innan man är ledig igen. 😜 Aja så kan de gå när man inte vill tacka nej fast man kunde varit ledig.
Ha en fin lördag och njut av ledighet. PeaceOut☆

Fredag med tankar..

Hellu, klockan är redan 7 på kvällen och jag tvättar än. Inte så värst roligt en fredag men vad gör det när man ändå inte har någonting att göra, jobbar inte ikväll och vännerna är inte hemma en fredagkväll då det är semestertider fortfarande.
Funderar på vad man ska se på ikväll om det nu finns någonting eller om det blir en film, pratat med mor och far som ännu är i Varberg och har det gött på semestern, dem kommer hem sent imorn kväll/natt så blir att ta med Misty till jobbet då man jobbar 7 timmars pass imorgon kväll..
 
Lyssnat på musik och möblerat om i hela lägenheten samtidigt som man tvättar så allt är fräsh och rent. Det känns riktigt bra efteråt nu, ingenting är detsamma som det någonsin har varit så det känns som en helt ny start, nytt liv med nya möjligheter och funderingar kring livet om man kommer trivas här efter allt som hänt sen man flytta hit för 4 år sen. Djuren verkar trivas med möbleringen och musiken som spelas. Underbar känsla efter saker som sagts och gjorts idag så behövligt att göra någonting som får en att sluta tänka.
 
Jag har kollat på olika kort som ger minnen, speciellt från min saknade katt Godiz som somnade in hemma på sin favoritplats, långfredagen den 18 April -2014 är ett av alla datum som jag aldrig kommer glömma.
Är inte speciellt roligt att vara ensam ikväll men har ialf kvar resten av familjen så är glad över det ialf. Känns jobbigt på fredagar när man tänker tillbaka..
Försöker att hålla tårar borta när jag ser kort eller tänker på henne men det är svårt när man förlorar en i familjen, du kommer alltid finnas i hjärtat på mig älskade Godiz. ♡
 
 
Saknar mitt charmtroll så att det gör fruktansvärt ont överallt. ♡

Morgon..

Idag är en riktigt seeg F r e d a g kan jag lova er, börjar dagen med att tvätta tidigt på morgonen efter ca 4 timmars sömn.. Suck, känner sig som en död fisk i havet just nu, Menmen tur att kaffe och frisk luft finns så försöka få upp snarkis som göttar sig ännu i sängen och sedan sitta ute och njuta av att det faktiskt är
F r e d a g och man är l e d i g så blir det att njuta med djuren och äta något gott kanske.
 
.I don't care when I'm alone anymore.
 
.M o n k e y  B o y.
Ut och njut av vädret, hoppas livet blir bättre med tiden och att det då kommer finnas mindre idioter!
PeaceOut

Tänker så det knakar..

Ibland tänker man lite för mycket så man får huvudvärk, det gör jag ganska ofta och sluta går inte heller vilket är extremt jobbigt. Man vet inte vart man ska ta vägen, vad ska man gära när man tänker för mycket och det går verkligen inte att sluta när man väl har hakat upp sig och vill ha svar på tal när man egentligen inerst inne vet att det aldrig kommer att ske så länge man lever. Ska man stå ut med det hela ens liv så kommer det ta kååål på mig kan jag lova, hjärnan lär snart koka över så det smäller.......
 
Jag mår mycket bättre nu när jag bor ensam igen fast ibland är det jobbigt när man jobbar mycket och är ensam med Misty och alla andra djuren, känns som att jag nästan stressar sönder för att hinna med allting innan jag ska jobba, glömmer ibland av att äta för att de blir för mycket helt enkelt.
Går upp mycket tidigare för att hinna gå ut med Misty, ge alla mat innan jag börjar jobba sen springer jag hem på rasterna för att gå ut med Misty, stannar inte över för att jag måste hem till djuren.
Gillar inte att gå promenix i mörkret ensam vilket man ändå gör rätt så ofta för att hon ska ändå få sin kvällspromenix fast ibland vägrar hon gå så blir utanför samt när det är extremt varmt ute.
 
Jobbigt med semester tider då folk inte har tid att hjälpa en annan med djuren då en själv jobbar då alla andra har semester. Tack till min familj som ställer upp då dem kan man annars får det bli som det blir och det är bara att leva med och vara glad när man väl hinner med allt som ska göras innna man ska iväg till jobbet, tur att man har så nära ialf men ibland kan det bli att man får börja tidigare och det är inte roligt alls.. suck.
 
Jag har börjat lyssna på mycket musik igen och tänker desstumer vilket inte alltid är så bra när man ibland blir ledsen och inte kan sluta tänka, Varför ska man tänka så mycket på saker som får en att bli ledsen och må dåligt när man egentligen vet att det gör ingen skillnad när man tänker på det, försöker vara positiv och tänka på saker som får mig att må bra, hur bra jag har det egentligen fast ibland kan dagarna vara gråa och sorliga så man inte vet vad man ska ta vägen. Men allt löser sig med tiden man måste ha tålamod och styrka för att kunna överleva i denna värld man lever i.
 
 
Är jätteglad och tacksam över att jag har min lilla knasfamilj som ger mig kärlek och lycka varje dag, utan dem hade livet inte varit lika bra.
Dessa två myser i soffan brevid mig men måste ut med gnällis för hon fiser så illa att man snart spyr! haha
PeaceOut