Jobbhelgen slut!

Japp då var våran jobbhelg slut, Tokan har varit med fredag till Söndag o var helt slut när vi kom hem i eftermiddags 😊

Min kollega o vän Solan har haft myshelg med oss eftersom vi hade jobbhelg ihop o då passar vi på att umgås så mycket vi kan.

Haft Tacoskväll med grannen Wargis denna söndag o riktigt kul att ses igen, fast vi är grannar så ses vi inte så ofta konstigt nog så planersr in o ses när båda har tid. Miami o hennes kille skulle kommit förbi o varit men men det blev ej så, får ta en kaffe med dem imorn när jag vaknar islt samt hämta ut paket nu när man har en ledig Måndag! 😁

Nu blir det att krypa ner brevid mitt hjärta o min kärlek Tokan 💙 som redan sovet gött.


Ha det bäst, tjarrå! ✌


Man borde sluta bry sig om andra

Tankarna flyger omkring, man vet inte vad som är verkligehet eller fantasi längre.
Lyssnar mycket på musik och målar för att försöka koppla av från allting.
Ibland är det inte så lätt när allting snurrar och man vet inte om man kan stå på sina egna ben.
 
Dom säger att jag borde va någon annan, sluta bry mig om andra men det kommer inte hända för jag är sån.
Dagarna dem går förbi och allt vi haft är borta nu.Förlåt för allt, jag kommer aldrig sluta sakna dig.
 
Mitt hjärta, Mitt liv. Har jag inte dig vin min sida varje dag så är det inte värt att leva detta liv längre.
 
Livet är värt att leva om man har någonting att leva för, jag har min hund Tokan som jag lever för. Planerar ett liv ensam med henne i ett litet hus som bara vi två ska bo i. Leva livet som ingen annan kan och bara njuta utav det bästa sällskapet som finns.
Ingen orkar ju med oss längre så dags att ta tag i livet och börja om på nytt så man slipper alla bekymmer och klagamål. Tröttnat på att vara snäll mot folk när man ändå sen blir dissad när folk har fått nog utav en. Allt man har gjort för dem,varje gång man ställt upp för dem, brytt sig om dem betyder ingenting längre, man blir behandlad som luft och får ta all skit bara för att men bryr sig för mycket. 
 
Fuckit! Jag drar, tjarrå
 

Worktime again!

Dags att börja tagga jobbkväll, vart ledig typ en vecka nu så känns gött att ha orken till att börja jobba igen. Allt kommer bli bättre med tiden fast ibland tror man inte det.


Dricker lite kaffe nu så man orkar gå fram och handla innan man börjar jobba kl 15 ikväll. Somma nog vid halv 4 inatt pga att Tokan inte mådde så bra men det gick över som tur var 😊 

Försöka tänka positivt med allting som hänt men det är svårt ibland. Speciellt när man varit en jävla idiot som har ångest efter alltig 😕 

Hoppas alla får en underbar dag, Peace Out☆


Nu får det vara nog.

 
Det känns som att livet faller ner och krossas sönder som glas. Allt jag säger, allt jag gör blir bara fel. Spelar ingen roll om man försöker tänka positivt så blir man ändå ledsen när allting bara blir fel helatin.
Jag vet inte längre om jag kommer kunna tro eller lita på folk mer. Jag försöker vara snäll mot alla och finnas där för dem och ge trygghet men ska sluta med allting nu och hoppas livet blir bättre efter detta. 
 
Låten idag: Din Idiot - Norlie & KKV
 
Har som vanligt varje helg, fått ta hand om syrrans katter när hon drar till killen i Borås. Har ändå ingenting att göra längre så dem kan lika gärna vara här så Tokan får lite sällskap.
 
Ska försöka tänka på annat nu och hoppas Lördagen blir ganska bra.
 
 
Peace Out☆ 

Morgon kalla Fredag!

 
God morgon kalla Fredag! Sitter redan och dricker kaffe samt käkar frulle efter att vart ute en morgon runda med Tokan som inte verkar vara på humör idag när hennes favorit inte var hemma när hon gick upp.
Känner mig ganska pigg idag och härligt att det är Fredag så man kan hitta på någonting att göra, dock hemma för min del då jag springer på toa stup i kvarten känner jag, haha! 
 
Första låten man lyssnar på nu när man dricker kaffet är: All Is Well - Austin Basham 
 
Får se om jag orkar hitta någon som kör mig till systemet så man kan köpa lite bärs o chilla hemma denna kväll samt städa bort resten utav julen som fortfarande finns kvar här hemma.
 
Ska se om jag orkar lägga upp lite bilder från allt knasigt som hände förra året 
 
Ha en underbar dag, Peace Out☆ 

Nytt år, nya möljigheter..

Nytt år, nya möljigheter.. brukar man säga ialf.
Detta är nu ett nytt år med massvis med olika möjligheter,men det förra året slutade tyvärr med att jag var sjuk och låg hemma och även när det nya året började var jag fortfarande inte bra men sånt är livet.
Det var första gången jag var helt ensam på nyår och det kändes konstigt men samtidigt gött när man inte mådde riktigt bra och orken fanns inte till någonting.
Mitt nyårs firande 2016 blev filmkväll hemma med Tokan och syrrans katter. 
 
Det bästa i livet är alla dem fina människorna runt omkring sig som hjälper en när man verkligen behöver det och ställer upp för en i alla lägen. Sånna människor ska man ta vara på i sitt liv.
 
För att göra någons liv bättre behöver du inte vara smart,
rik, vacker eller perfekt på något sätt.
Det räcker med att visa att du bryr dig.
 
 
Har städat bort julen denna kväll, får passa på när man hade energi till att göra någonting.
Jag kommer att forsätta städa mera imorgon då jag troligen har mer energi och så är det Fredag! ;)
 
Ha ett underbart liv, Peace Out!