This is it..

Hejsvejs där ute,  har inte haft tid att sitta vid datan nu på ett tag.  Fått jobba mycket igen, hjälpt pappa i Vreta med saker, packat och donat inför kryssningen som jag åker på nu Fredag den 29 ;]  Yeeej!

Det är stressiga dagar på jobbet men ändå härligt att ha någonstans att gå på dagarna när tankarna snurrar för fulla muggar.  Ikväll blev det lite mys här hemma med melon, vindruvor och gurka vid Tv och tända ljus i hela lägenheten.  Blir strax att se en film och hoppas man somnar gött igen :]
Livet känns bra nu men vissa pusselbitar saknas för att kunna bli hel igen.
 
 

Friendship never ends.

Friendship never ends
Du får mig alltid att le igen efter all skit som hänt!  När jag är nere på botten hjälper du mig att klättra upp till toppen.  Ett bråk, tjaf och lite där till kan få oss att bli sura och envisa men vi blir alltid sams igen.  Ingen kan skilja oss åt eller snacka massa onödig skit som försöker få oss att sluta va vänner.  Lycka till att sära på oss två vänner, för vi klår er alla med hämpan och hämd!  Så passer er noga för att göra oss jäkligt arga.
 
 You always make me smile again

Söndagsmys

 
Hejsvejs! :]  Idag är det en sådan Super-Seg-Söndag, man inte orkar göra ett skit.  Har chillat med vänner och vart en sväng i Vreta och kollat läget bara.  Kom hem för en stund sen och var frösen så behövde något varmt att dricka så blev det Choco Latte,  sjukt gott var det!  Värt att testa om man inte gjort det redan ;] 
 
 
Men nu blir det filmtime och massa mys innan sängtime ^^  Hoppas folk haft en trevlig helg.
Peace Out ★
 

☆ My Lovly Cats ★

Mina sötnosar, Godis & Dockan   Sociala kattar som njuter utav livet varje dag, önskar jag vore likadan  ツ 
 
Har börjat tänka lite på vad man ska köpa till folk i julklapp, lite svårt men ändå roligt att köpa och ge bort till dem man bryr sig om  ツ   Det är inte långt kvar till jul,  bäst att att va ute i god tid så man slipper stressa med allting veckan innan.  Då blir det ingen rolig jul om man stressar sönder ju ^^

Apple Swan

 



Måndag igen då..

Hejsvejs världen, gick upp halv 10 idag för skulle ha medarbetarsamtal med chefen halv 11. Hon ringde 10 i 10 och sköt upp det till kl 13 islt. Misty har busat av sig massvis med Bobbo idag, en ny kompis helt klart!
Blev det en tripp fram med Charlie o Kikkan, fixa glasögonen (som ännu sitter skevt o skaver)
tog sedan en låång go fika ihop, riktigt trevlig tid hade vi ^^

Ibland behöver man äta så man inte svälter ihjäl, längesen jag fixade "riktig mat" vill säga. blivit så lat och orkeslös att jag skäms över mig själv så bestämde mig för att fixa pizzabullar denna måndag !
 
 Lilla söta negerjoh finns ej kvar på denna jord, sötnosen var liten och sjuk, han orkade inte kämpa längre.  Mistys lilla gose bästis var du allt, saknad kommer du alltid att va. 

farsdag ♡

Firade farsdag denna söndag, Gick till farfars grav och tände ett ljus, saknar dig extremt. Sen blev det en sväng till Vreta för god mat och fira fina pappa och umgås ! :)   Grattis alla pappor på eran dag ^^ 

 
 
 
 
 

Ännu mera jobb än väntat.

Då har man jobbat 7-12.30, fick sluta tidigare pga att jag kommer att jobba natten nu som kommer.  Blir att vara hemma i några timmar med djuren och chilla.  Det var inte roligt att sitta en timme och försöka fixa in någon till natten, konsitgt nog så var det lättare att få vikarie till kvällen och imorn bitti så fick snällt ställa upp med extra pengar, behöver det om jag ska kunna bo kvar..
 
 
New life, new goals.  Goodbye old friend, maybe we'll meet again. But not this year, it's almost over
 

new style, new life

 
Hejsvejs världen, idag har man fått mycket gjort.   Hämtat ut glasögonen, vart på apoteken, hälsat på en sväng i Vreta.   Nu blire Tv-time i väntan på att Kikkan och Ponken ska komma över så blire att kolla på film och chilla resten av kvällen.   Känns ganska ovant att ha glasögon, tar ju ett bra tag innan man blir van att bära dem jämt, speciellt utanför jobbet ^^  Lite nördig blev man allt men trivs bra i dem ialf :]
 
Tror folk känner igen mig fast man har ny stil med glasögonen.  Många som tycker jag passar bra i dem, Positiva, söta och smickrande kommentarer är alltid roligt att få utav människor ^^
 
 
Peace Out 

Sweet Home ore Sweet Dreams?

Hejsvejs i världen,  Vet inte om jag trivs att vara hemma längre, känner ingen lugn och ro.  Jobbigt att man inte kan slappna av i ens eget hem, känns som att det händer för mycket runt omkring så man inte vet vad man ska göra för att kunna slappna av helt och hållet.  På jobbet kan det vara stressigt men ändå lugnt så man kan "chilla på livet" fast man ändå jobbar.  Tror jag får fundera på om jag verkligen kommer bo kvar här nästa år eller inte, kanske börja studera i en annan kommun, inom ett annat yrke.. ? 
 
Misty är orolig och stressar upp sig själv utav alla ljud omkring, är ganska lyhört här som alla vet.  Jobbigt att hon inte kan slappna av hemma längre, ingen fristad för hennes del. Brukar tända ljus på kvällarna och då blir hon lugn och slappnar av.  Får luska ut hur jag ska göra med allting innan allt blir riktigt kaos !

my world..

Min värld, vad händer där egentligen? Just nu lite för mycket kan jag lova, ibland hamnar jag i min drömvärld där jag är lycklig och mår jättebra. Vissa dagar vill man bara slänga sig ut genom fönstret och hoppas himlen väntar runt hörnet, Mitt liv är en helvetes berg-och-dalbana som jag aldrig kommer sluta åka verkar det som. Vill så gärna lämna saker bakom mig som gör mig deprimerad, tänka positiv och se vad livet har att ge men istället är jag rädd för precis allting och det gör mig extremt ledsen, varför ska man känna sig så misslyckad, hatad och ensam när man inte har levt längre.. !?

Jag är glad över att jag har min lilla familj som alltig ger värme, kärlek och härliga stunder 
 Alla dessa tokar älskar jag mkt, dem får mig att må bra och göra knäppa saker som får mitt att le. ^^ ♡


 
 

Vad händer i världen..

 
Hejsvejs världen, har inte varit inne på bloggen alls nu. Har vart mycket runkt omkring så har inte direkt orkat sätta mig vid datorn heller. Haff möte på jobbet, suttit mkt i telefon med läkaren, jobbat och lite extra (när jag kan) Fixat inför kryssningen mm. Sjukt mycket man tänker på, jag hinner knappt med att träffa familjen.
Jag är ständigt trött, läkaren gör mig irriterad när jag måste ta massa prover och undersäkningar när dem ändå aldrig hittad vad felet är, får helt enkelt leva med ständig smärta i magen om ingenting hjälper snart..
 
 Nu blir det att sova, trött efter att ha möblerat om i hela lägenheten och mys med djuren.
Peace
 
Den 29 Oktober fyllde min bästavän Kikkan 21 år så det fira vi med att dra en sväng till Alingsås för att shoppa, äta god mat och umgås :] Blev en supertrevlig dag med många skratt och minnen verkligen.