FREDAG!

Hejsvejs denna fina snöiga Fredag, visst är det vacker ute med snön som ligger som ett vitt täcke på marken och träden får lite mera färg när dem nu är grå/bruna och dystra denna period.
Solen skiner och gör dagen till en finfin dag så man kan inte annat än njuta utav en vacker Fredag.
 
Lite bilder från när jag och Misty var ute imorse, finfint men hon ville hellre leka såklart och det förstår man när man kan springa och busa i snön, vilket hon älskar att göra. Min galna, lilla Toka!
 
 
Nu ska man duscha och göra sig iordning för blir att käka med mor och far idag på den nya Thai resturangen här i lilla byn. Trevligt att äta ute och njuta av ledighet tillsammand med dem bästa. 
 
 
PeaceOut
 
 

Tankar och drömmar

Varför tänker man tillbaka på stunder som man aldrig kommer få tillbaka? Tror att man tänker för mycket ibland bara för att man inser att man har förlorat det som betyder mest för en i ens liv. Man får blicka framåt ock tänka att man får vara glad att man fått känna lycka och riktig kärlek i livet, det är inte alla som får. Jag önskar att tiden stanna upp juat då och alltid var så bra som det var men det är bara sånt man kan önska och inte få igen när man redan har sumpat chansen man då hade för längesen.
 
Det är jobbigt med drömmar, när man drömmer om hur allt var, hur allt kunde bli men sen när man vaknar upp och inser allt var bara en dröm.
 
Jag saknar min skyddsängel extremt mycket! Hade gärna velat ha dig kvar i mitt liv och prata med dig som förr. Du är den jag kan prata med om allt och litar på till 100%. Men livet går vidare och man får försöka förstå att det inte kan vara som förr, blicka framåt och hoppas livet blir bättre och lättare med tiden.
 
PeaceOut☆

God morgon världen!

God morgon världen!  Idag är man inte världens piggaste människa kan jag lova men det är bara att försöka stå ut hela dagen ändå!
Ska ut med tröttaste hunden i världen, Misty innan man ska äta frukost och dricka morfonkaffet. Klockan 7 denna morgon  kommer en kollega och hämtar upp mig för idag ska vi åka ända till Borås på kurs inom psykisk hälsa. En heldag med bara fika, undra hur pigga vi kommer att vara ända till halv 5 på eftermiddagen. 😛


Hoppas alla får en kanonbra dag denna Tisdag och löningsdag! 😙

PeaceOut☆

Måndag = jobb


Hejsvejs, då har man jobbat kvällen efter att man varit ledig en hel vecka! 👍 Var en otroligt lugn kväll på jobbet så vi han göra sjukt mycket som man annars inte hinner med på dagarna fast man nästan är dubbelt så stor personal grupp. Hahaha! 
Ikväll efter jobbet tog jag en lång runda med misty och sedan baka jag bröd eftersom jag inte har något hemma + att jag får lön imorgon. 😛

Nu är det dags att sova, imorn ska man på kurs 8.30-16.30 i Borås så vi åker redan klockan 7. 😴 Får se hur pigg man kommer va hela dagen.

PeaceOut ☆

Mycket som händer runt omkring.

Hejsvejs, har inte blivit att man uppdaterat på ett bra tag men vart mycket runt om som hänt. Fick inget svar om man hade någon infektion så tar det som att de inte var någonting, Misty var hos veterinären pga sin tass (hon hade en blåsa på trampdynan) dem kollade hennes öron så oxå och tog prover, det visade sog vara öroninflammation i ögra och svamp i vänstra.
Receptbelagda örondroppar i 2 veckor nudå!
Kollat när Kusinvitamin spela cup i Tånga, inte mycket fart i lagen kan man säga men roligt att titta när man får massa minnen sen man själv spelade cup i fotboll för många år sen. 😉


Pappa har skadat sig i huvvet, slog i de rejält i garaget så han fick ett jack och lätt hjärnskakning. Tur att både jag och mamma var hemma nät han kom tillbaka och de blödde rejält från huvudet. 😯 Han har sovit och fått alvedon regelbundet, det behövdes inte sys så tur i oturen hade han. Min Lilla pappa då, man blir orolig när det händer sånna saker.

Denna månaden skulle börja bra tycker man men det har mest vart otur med allt verkligen så får se hur detta året kommer bli för våran del. Hoppas på det bästa och att allt blir bättre med tiden islt för mer otur, de räcker nu.

Aja nu blir de att försöka sova, imorn väntas jobb och tisdag kurs i Borås inom psykisk hälsa och sedan jobb på Onsdag igen sen kan man hjälpa pappa resten av veckan. Hadet finemang!


PeaceOut☆

♡Mido♡


Idag fyller sötaste systersonen man kan ha, hela 3 år idag. Grattis goding, moster Älskar dig ♡

Bästastevännen 25 år ♡


Idag är ingen vanlig dag för det är Bästastevännens 25 års dag! Grattis på 25 årsdagen Snusfen 😘💕

Sjukskriven och irriterad emellanåt.

Hejsvejs denna sena kväll, Har varit hemma 2 dagar nu (sjukskriven) så blir att undersökas på Torsdag morgon och hoppas inte på för allvarilga problem eller någon hemsk sjukdom. Drömmer mardrömmar om vad dem kommer säga osv så sover knappt någonting längre och vill inte vara social för det känns lite obekvämt just nu. Vill bara bli frisk igen och slippa gå på medicinkurer som gör en lite smått irriterad.
Snart är det Torsdag och jag är lite nervös faktiskt för vad som kommer ske och sägas men vet att det kommer årdna sig, de gör det alltid! Tur man har så fin familj som gör ens vardag underbar med fina sms.
 
Jag har ialf fått lite mer ordning här hemma, gjort scema över vad jag ska göra varje dag och har utfört det (konstigt nog) så det börjar gå mot bättringsväg med allting i livet. Fick hem mina sjukt snygga joggingsskor så dags att börja ta tag i träningen ännu mera så kanske man blir nöjd med sin kropp och hälsa.
 
Hoppas man får mera sömn denna natt och en bättre morgondag då man ska tvätta tidigt så dags för sängen nu och drömma fina drömmar om världen som finns utanför dörren min.
 
 
 
 
PeaceOut

Möte med jobbet och tvättarkväll

Hejsvejs, har varit på APT i 2 hela timmar idag så fått massa mera information ang flytten till nya avdelningen, lite nya kollegor och att man kommer vara schema ansvarig för all personal. Stort ansvar verkligen men roligt ska det bli och spännande eftersom man inte har tagit hand om sådant ansvar innan. Det roliga är att vi kommer vara "redo" med allting och börja jobba den 23 Februari, dagen innan man fyller år. hihi
 

Näh nu blire att chilla med Gnällis (Misty) innan man ska hämta tvätten och sedan ta en sista promenix
 
Btw, tro de eller ej så har jag faktiskt slutat röka eftersom det vart Nyårslöftet 2014!
 
PeaceOut
 

Jul bilder ☆

Hejsvejs i stormen Svea! 😄 Idag är det en tråkig dag, blåser extremt ute så att fönstrerna knakar och man inte har lust att göra någonting alls. Det blir att chilla och spela xbox för min del och njuta av ledighet. 👍

Lite bilder från Juldagen då min familj firar Julafton pga att jag jämt jobbar på Julafton.


Blev en bra Jul trots att det blev strömavbrott mitt i julmiddagen på jobbet och sedan blev det inte som man planerat utan massa stress när man skulle till Vreta senare på kvällen. Men det blev en bra jul ändå. 
God fortsättning önskar vi er och hoppas att detta året blir kanonbra med massa skoj och underbara minnen som skapas.


PeaceOut