Mycket som händer runt omkring.

Hejsvejs, har inte blivit att man uppdaterat på ett bra tag men vart mycket runt om som hänt. Fick inget svar om man hade någon infektion så tar det som att de inte var någonting, Misty var hos veterinären pga sin tass (hon hade en blåsa på trampdynan) dem kollade hennes öron så oxå och tog prover, det visade sog vara öroninflammation i ögra och svamp i vänstra.
Receptbelagda örondroppar i 2 veckor nudå!
Kollat när Kusinvitamin spela cup i Tånga, inte mycket fart i lagen kan man säga men roligt att titta när man får massa minnen sen man själv spelade cup i fotboll för många år sen. 😉


Pappa har skadat sig i huvvet, slog i de rejält i garaget så han fick ett jack och lätt hjärnskakning. Tur att både jag och mamma var hemma nät han kom tillbaka och de blödde rejält från huvudet. 😯 Han har sovit och fått alvedon regelbundet, det behövdes inte sys så tur i oturen hade han. Min Lilla pappa då, man blir orolig när det händer sånna saker.

Denna månaden skulle börja bra tycker man men det har mest vart otur med allt verkligen så får se hur detta året kommer bli för våran del. Hoppas på det bästa och att allt blir bättre med tiden islt för mer otur, de räcker nu.

Aja nu blir de att försöka sova, imorn väntas jobb och tisdag kurs i Borås inom psykisk hälsa och sedan jobb på Onsdag igen sen kan man hjälpa pappa resten av veckan. Hadet finemang!


PeaceOut☆


Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kom ihåg mig?
Kommentar:

Trackback