Dagen efter löning..

Visst älskar man dagen då det är löning, men dagen efter är aldrig roligt då man ska betala alla räkningar som man har.  Det är inte alltid man klarar av att leva varje månad, men man gör så gott man kan ialf.  Denna månaden är man rätt så pank, tur att man handlat det man behöver redan så man klarar ännu en månad utan att behöva svälta helt och hållet.
 
Denna dagen är en sådan dag som man helst inte vill göra någonting nu när man har betalat räkningarna, men måste ändå vara glad och hålla huvudet högt.  Tvättar och städar denna eftermiddag innan det är dags att jobba kväll ännu en gång.  Ska på möte denna fredag ang min lön och alla extra dagar jag inte har fått betalt för så så småningom kommer jag att kunna leva lite bättre varje månad och spara mera än vad man gjort hittils.
 

Tur att man har en going som gör en glad och på andra tankar så man inte är negativ och irriterad på världen, som man ibland kan bli ^^  Dags att fortsätta med sysslorna innan jobbet.
 
 


1 månad kvar ^^

Ja, då var det redan 1 månad kvar tills man fyller 25. Tiden går för fort igen.. som jag alltid tycker ^^
Har äntligen fått fixat min tatuering så är mycket nöjd över resultatet :))  Kan inte sluta glo på den, så snygg och blev som jag verkligen ville ha med färg osv.   Näh nu blire sängen så man orkar med ännu mera jobb innan det är helg för min del och flummis :]  Nattinatt
 
Såhär ser den ut, Gjord av Koffe på Kreddtatto i HJA.
 


Morris dag ♡

Idag är denna Goding hela 2 år, tiden går fort när man är liten &himlans söt. ^^  Inte helller illa att man faktiskt är fadder åt denna underbara buse, massa kramar & pussar på dig födelsedag, en annan dag kommer en present som du ska ha men det får du den dan som jag ska vara barnvakt såklart! :) 
 
 

Tankar för en tillbaka i tiden men blickar ändå framåt igen.

Alla mina drömmar och tankar som jag har, dem kommer alltid finnas kvar.
mitt hjärta har dem störtsa ärren
 
 Kanske var det bara bra det som hände och vad som än hände så var du min ängel.
Kom till jorden för att ta mig från min depression, det här är ingenting i mängden som jag har klätt med ord.
Nu blir det till att klara sig själv och få nöja mig med med att bara vara en vän.
 
Hur det än känns här i mörkret får jag inte blicka ner nu, inte sjunka ner i min ensamhet.
Jag vet att efter regnet kommer solen strålar fram igen, jag måste inse att framtiden erbjuder något finare.

Tankarna förvirrar en igen..

Hejsvejs i Världen!  I natt har man inte sovit så värst bra men några timmars sömn fick man som tur var, låg och stirra i taket x-antal timmar. Tankarna snurrade och gjorde mig smått förvirrad, varför ska man tänka för mycket på saker och ting om man nu äntligen är glad igen ?
D
et finns mycket man vill ha svar på men aldrig riktigt kommer få, så vad ska man göra åt allting när man tänker för mycket på det ?  Vet inte riktigt vad jag vill med allting i livet, vet inte hur jag vill ha det, vad jag ska göra med det eller om jag orkar leva så som jag gör just nu. Hm, allting gör mig trött, irriterad och orkeslös. Kroppen vill inte vara med längre, energin är nästan slut och jag vill knappt jobba mera.. 

 Lev livet väl, du lever bara en gång, sluta tänk för mycket så ordnar sig allt ska du se.
 
 

hur ska detta gå :S

Ingen rolig månad för min del alls, fick en as kass lön så är fattig nu helt och hållet.  Har lagt undan pengar för ska tatuera mig den 20 Januari (som var bestämt innan jul)  Men inte lätt att spara undan pengar som man inte har, speciellt inte när man får under 10 papp i lön varje månad.  Får se hur länge jag klarar av att bo kvar här, får jag inte mina pengar från alla dagar jag jobbat extra får jag helt enkelt flytta... vilket jag inte vill men vad ska man göra när alltid går nerför just nu..
 
är lite halvt deppig nu pga detta nu, vet knappt vart jag ska ta vägen f*n "/  Suck och dubbel Suck !!
 
Hur ska detta gå egentligen,  kommer man överleva detta året verkligen.. Ingen som vet, ingen som vet.
 

Bilder från Nyårsafton 2013 ♡

♡ 
Vilket Underbart gäng vi blev, många kort och miljoner skratt blev det. Väldigt lyckad nyårsfirande med alla fina vänner man har. Tack än en gång för den bästa nyårsafton på flera år :] ♡