I just LOVE this day.

Just SMILE for this day, It's a Good day.
 
Kan inte förstå hur man kan vakna upp en dag och bara älska livet, det gjorde jag idag. Är verkligen jätteglad över att man lever detta liv och mår bra. Finns ingen anledning till att vara så glad, har inte gjort någonting ovanligt alls men är bara glad och på toppen humör verkligen. Önskar att man vaknade och mådde såhär bra varje dag då skulle livet vara mycket lättare att leva.
Har nynnat och halv dansat sedan jag vaknade, tog en lång promenix med Misty och hade ett leende på läpparna som vägra sluta, haha ^^ Små skrattar imellan åt pga att jag inte förstår hur man bara älskar livet just idag efter saker som hänt det senaste men ändå har jag bara glada tankar som flyger omkring i hjärnan på mig just nu och härlig musik är helt kanonbra! 
 
J U S T  L O V E  T H I S  W O R L D!
  Musik: Mange Hellberg - Simma eller sjunk
 

Börja simma eller sjunk för ingen håller i din hand
My love, Misty 
 
 

♥ Syskonen ♥

  ♥ Lev livet med dem du älskar 
 


MUSIK

Var år och dar sedan jag lyssnade på denna musik, helt underbar verkligen! 
 
Favorit låten är: Letters 

Inatt kl 03:00 åker min  b ä s t a s t e v ä n  till  T u r k i e t  & är borta i 2 hela veckor.
 

Ledig onsdag för sjuklingen!

Lite vänlighet och artighet är så viktigt.
I relationer är de små sakerna som är de stora sakerna.
 
Sjuklingen mår bätter idag än igår kan jag lova, har fått rösten tillbaka samt orken. MEN den irriterande hostan som svider i halsen som ett rivjärn är ännu kvar. "/
Får hoppas man är helt återställt till helgen då semestern börjar!
 
Denna dagen har man inte gjort så mkt mer än chillat, försökt tare ganska lungt så man orkar med jobbet imorn bitti. Har klippt Kikkan så hon är fin tills hon åker till turkiet på Lördag, hon är borta 2 hela veckor! Inte roligt att vara utan henne så länge fan men men, that's life.. Får se om jag orkar diska ikväll efter man har vart på donken med Kikkan och Ponken (:
 
 
I will always be in your life, even when it is only friendship
 

--..--


We let our true feelings show and never hold back.
 
 

sjukare än sjukats verkligen..

Idag har man jobbat 7-15, mådde bra ända fram till frukosten kl 10. Man blev trött i kroppen, näsan rann, halsen sved och man kunde knappt andas helt. Jäklar vad förkyld man har blivit. Allt blir värre och värre desstu längre dagen gick fan. När jag kom hem efter jobbet så hade jag knappt ingen röst kvar så kan inte prata med någon direkt vilket är jobbigt fan, men det går om man verkligen anstränger sig ialf.
Ikväll blir det att chilla framför massa filmer samt serier om man ska försöka bli frisk innan man börjar jobba på torsdag. Gött att det finns halstabletter och vatten så man klarar sig.
 
Näh, nu blir det att kolla på massa avsnitt utav Lie to me. (:
 
 Mys i soffan med underbara Dockan 
 

ångest och deppig..

Det är omöjligt att hitta någon som inte kommer att skada dig,
så gå för en person som är värt smärtan.
 
Ångest och på väg in i en depp period, hatar att jag lacka ur pga av en skit sak rent ut sagt. Hatar mig själv efter det, att jag kunde bli så arg på dig gör mig så ledsen!
Känns som om att jag nu har förlorat dig som vän, den underbara vänskapen vi har efter allt vi gått igenom. Kan inte fatta att du vart kvar och brytt dig så om mig fast jag är en stor idiot mot dig. Hur har du orkat med allting egentligen och varför fanns du kvar efter allt?
 
Känner mig ensam och gråtfärdig efter denna hemska helg som jag trodde skulle blivit sjuktbra och rolig när man skulle umgås med underbara vänner, inkl dig. Men jag hade fel, det mesta är mitt fel fan, att jag fick ett spel på dig och förstörde dig. Det jobbigaste är att jag inte heller minns allting, minns inte mycket utav vad jag sa eller vad jag gjorde mot dig, därför har jag ångest och mår skit. Jag hoppas att detta inte förstörde dig totalt och att vi ännu kommer att vara vänner, fast kanske inte lika nära som innan.
 
Önskar ibland att jag inte fanns i detta samhälle, livet hade kanske varit lättare för båda två om vi aldrig träffas och lärt känna varande så bra som vi faktiskt har gjort. Du kommer alltid finnas i mina tankar och mitt hjärta kommer slå för dig. Tiderna med dig som lyfte upp mig och när jag verkligen var lycklig, tackar jag dig för och allt du gjort för mig. 
Du är och kommer alltid att vara min skyddsängel. 
 
Min fina vän, min underbara N Ö R D. 
 

Midsommar bilder ♥

 ♥ M I D S O M M A R  2 0 1 3 
 
 
Hoppas alla fick en bra Midsommar (:
 

GLAD MIDSOMMAR!

GLAD MIDSOMMAR
Hoppas alla får en trevlig kväll med många goa skratt och trevligt sällskap.
 
 


jahapp..

Då har man varit vaken x-antal timmar, ringt massa samtal och shit så snart blire att gå till Vreta för att hjälpa till att fixa althanen, förhoppningsvis blir det klart till midsommar. Finns ju en dag imorn oxå som man kan hjälpa till på, för är ledig så vrf inte vara där och götta sig då ^^
Hoppas vi hinner göra mkt idag så det blir slappare imorn samt att vädret blir sjukt gött, man kanske kan chilla i solen en stund och få lite färg (:
  
En inneboende i Vreta som heter Kotten ^^
 

Minnen från idag, ♥

Från när vi var på spegel dammen tidigare idag.
 
 
 
 
 
T A C K, för en trevlig dag, hoppas det blir mer när det är värme och sol ! 
 
 
 
 
 


Picknik vid spegeldammen

 
första gången som Misty badar utomhus, efter det ville hon inte gå från vattnet alls ^^
Var en trevlig dag vid spegeldammen med Kikkan och lilla Zandra, sen efter 2 timmar blev det hemgång så Misty fick bada och tvätta sig efter att ha badat och vart i lera (:
 
Nu funderar man på vad man ska hitta på nu när man är ensam hemma, baka kanske..? ^^
 

Hard work,work!

Jao, då blir det att jobba natten idag då. Var längesen så får hoppas att det går bra och att alla sover.
Mår inte så jäklans bra idag efter att ha druckit lite vin igår samt ätit äckliga Toast på Donken, men tror det går över när man väl är på jobbet, annars äre kört! xD
 
Sova vill jag göra hela kvällen men det går inte om man ska jobba kl 21-07.. 

Skolavslutning och kalas

 
Har vart i FKP på skolavslutning samt kalas med Miami ^^ Frukost på Donken var INTE gott alls kan jag lova, ialf inte vad vi tyckte. toasten smaka skit och kaffet var sådär.. Tur att man fick god mat hos Sis sen när man var där några timmar, annars hade våra magar kurrat som fan! xD
 
Ella hade skolavslutning som jag och Miami åkte till, tog 06:50 tåget så var sjukt trötta kan jag lova, Var görmö folk i kyrkan så nästan alla fick stå och titta. Sen blir det kalas för lilla Knatten som fyller 3 år idag. Bjuds på fika och kladdkaketårta såklart ^^ 

Ledig dag, vad hittas på då tro..?

Börja dagen med en promenix med Misty, sen fixa mat så Nörden fick med sig till jobbe,
Det blev Pastagratäng med Bacon och ostsås.
^^

Jag, Kikkan, Miami & Mandah drog till affären för att handla cigg men fick med oss lite annats gott oxå som vi sedan tog med utanför lägenheten och mumsade på.
 
Nu har man ialf dammsugit och torkat golvet i hela lägenheten, Käkat pannkakor hos Kikkan (som hennes bror fixa) men nu får jag städa lite mera och fixa tvätten innan det blir att träna.
 
 

Chill i Vreta ♥

♥ Chillat hela eftermiddagen i Vreta med mina underbara Föräldrar 

Var tvungen att köpa pga att det är en söt förpackning, Smaka PUCKO! xD
 
 
Jag & Misty väntar på Nörden ska sluta jobbet så man kan dra sig hemåt 
 

Tankar som flyger omkring..

 
Det finns någon sanning i tanken att det finns viktigare saker i livet än pengar, vänner och familj. Vad skulle man göra utan dem vid sin sida, jag skulle inte klara av vissa dagar alls. Jag skulle låst in mig och isoloerat mig från omvärlden helt, speciellt när hela världen faller i bitar. 
Är glad över alla underbara vänner man har, alla dem som bryr sig fast man inte alltid tänker på det. Ibland kan man bry sig för mycket om någon så allting blir fel. Sånna tillfällen är dem man önskar aldrig hände, alla ord man sa och saker man gjort, bara var en dröm man vakna upp ur.
 
Man kan aldrig veta hur mycket kärlek personer kan ge eller har gett försen det är för sent, när man tänker tillbaks på olika tillfällen som hänt i livet och inser vad det egentligen hade för betydelse. Jag tänker ibland på hur det kunde varit annorlunda om man inte gjort saker på det sätter man gjorde, inte sa exakt det man sa just då utan gjorde någonting helt annat. Hade livet sett annorlunda ut eller hade det varit detsamma som nu?
Ingenting man kan svara på och inte heller få reda på, men det finns saker man önskar att man kunde ändra på och saker man önska att man gjorde fast man inte vågade.
 
Nej, nu ska jag inte sitta här länge och skriva om alla tankar som flyger runt i min hjärna just nu, det är alldeles för mycket så det kan lätt bli fel.
 
Keep moving on, even when it's hard sometimes. you'll be okay someday

Never lose yourself.

Things change, people change,
We move, we find new interests,
we meet new people.
Just never lose yourself
 
 
 


it's true....

Take chances.
Live your life.
Take risks.
Live your life.
Do what you want.
Get what you deserve
 
In the end we only regret the chances we didn't take
 

Grill och chillkväll

 
Grill och chillkväll med underbara människer utanför lägenheten på Bäccas gräsmatta! ;)
Alltid roligt att umgås med folket när det är härligt väder så man kan sitta ute och sola. 

 


The End..?

I like to pretend that everything’s alright.
Cause when everybody else thinks you’re fine,
sometimes you forget for a while that you’re not.
  
everything will be okay in the end, if it's not okay, it's not the end.


some things..

Some things are meant to be in our lives forever,
some things just for a while.
It's hard, but we have to be able to recognize when something needs to be let go 
and when something should stay.
 
 

Bakhelg

Idag blir det att baka massvis med söta Kikkan, blev la sisådär över 120 bullar, 18 hallongrottor som blev lite misslyckade men smackade gott ändå, sen baka vi en hel plåt med kärleksmums och dem blev görgoda med mycket extra kaffesmak (: 
Senare på kvällen blev det att hämta lite gott att dricka som min kära pappa hade köpt i Tyskland igår. Satt I Vreta en stund och tjöta lite granna och tog någon öl innan det blev dags för hemgång, pga att Misty ville hem så hon börja gnälla rejält och var nära mig tills vi gick.
 
Blev en lyckad dag/Kväll fast man önska att vädret kunne varit lite bättre.
 
♥ S M I L E  FOR  L O V E