Ingen bra start på året..

Hejsvejs denna sena kväll! Min energi är nästan slut, blev inget bra avslut i Februari månad för min del. Min finaste kille Egon lämnade denna jord och flyttade till himmlen där Bästisen Godiz redan finns sen förra året.
Kan inte riktigt förstå att han är borta, det är så tomt och tyst här hemma nu. Jagär så jävla ledsen att jag inte vet vart jag ska ta vägen längre. Det gör så ont i hjärtat att bara tänka på honom, jag gråter när jag tänker på honom och saknar honom extremt mycket. Livet är så jävla orättvist! 
 
*Det är Lördag eftermiddag, klockan är strax efter halv 3 och jag öppnar dörren till lägenheten och ropar -Hallå, jag är hemma!. som jag alltid gör, sen går jag fram till Egons bur för att hälsa och ser att han ligger på sidan som han aldrig gjort innan. Känner på honom och inser att han har gått bort och jag var inte hemma när det hände. Jag ringer pappa och gråter, berättar vad det är och han kommer på direkt. ringer mamma och får knappt fram ett ord mer att han har gått bort.
Pappa hämtar mig och vi tar med Egon för att begrava honom där bästisen ligger. Berättar för mammi och pappa hur han ser ut och vi kom fram till att han troligen dog  utav en hjärtattack som är vanligt hos kaniner och han skulle blivit 7 år detta år. 
Jag kan inte riktigt tänka klart, allt hände så fort att jag var chockad, ledsen, fick ingen ro i kroppen för att jag skaka så mycket. Ville inte att det skulle vara sant! Min finaste kille jag har finns inte längre kvar. :(
Hade sovit dåligt natten innan för han var inte riktigt sig själv på Fredagen nämligen och så sker detta när man minst anar det. Har så dåligt samvete och kommer alltid ha det för att jag inte var hemma när han tog sina sista andetag. :'(
 
 
Han fick en fin och värdig begravning med vackraste tulpanerna jag någonsin fått. Jag saknar dig, jag älskar dig och det kommer jag göra i all evighet min finaste Kille Egon.

Bra avslut på födelsedagen 😊

Hejsvejs, efter man sluta jobba kl 21 igår så fick man fikabesök av Charliä, Markus o Miami. Va en trevlig kort stund tokarna va här sen fixa jag smörgåstårta inför kalastime imorn medans Miami ännu va kvar ett bra tag till.
 
Nu blir de allt sovatime så man orkar med allt imorgon man ska göra. Blev en bra födelsedag på jobbet o sedan hemma efteråt! 👍
 
 
PeaceOut☆

Ett år äldre, ett år klokare☆

Hejsvejs i världen, idag har man vart uppe tidigt så hunnit med en lång runda med Misty, städat o nu ska man duscha osv innan det är dags att dra till jobbet! 😄
 
Idag är man ett år äldre o ett år klokare, det är som vanligt att man alltid jobbar på sin födelsedag men blir att fira med familjen imorgon islt. Funkar lika bra för mig.
 
 
 
 
PeaceOut☆

Mina ♡

Jag är glad över att jag har kvar min mini familj i mitt liv, dem får mig att må bra när jag är ledsen o tröstar mig med extra kärlek o värme när jag behöver det som mest. Känner mig aldrig ensam när dem finns vid min sida varje dag
Hur skulle man överleva utan den kärlek man får utav djuren, jag skulle inte kunna de. Den dagen då ingen finns kvar i mit liv, då finns inte jag heller kvar. Kommer alltid vara på samma sida som dem är. 
 
ALL I NEED IS MY FAMILY.♡
 

Mammi ♡

Idag är det en speciell dag, fettisdag och fina mammis födelsedag!
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGE och hoppas den blev lika underbar som du själv är.

Jag älskar dig mammi. ♡


Lillebrors dag ♡

Grattis på 23 års dagen fina Lillebror ♡ Älskar dig lika mycket fortfarande fast du kan vara en idiot ibland. Syskon kärlek övervinner allt.


Helg och redan måndag ♧

Hejsvejs världen! Denna dag tillbringas hemma med massa mys, promenixer och träning. Det snöar fortfarande ute och det är inte bra skottat utanför lägenheten men det är inte så lätt när det inte slutar snöa. 😛 Helgen har man varit i Nossebro hos Sis och hennes familj, spikat fast listerna i barnas rum och dem har hjälpt till mycket vilket dem älskade verkligen.


Det börjar bli bättre och bättre för varje dag som går, men drömmar och tankar är fortfarande jobbiga så får ingen direkt ro i kroppen längre så tränar mkt för att tänka på annat och det funkar bra tycker jag. Energin börjar komma tillbaka igen vilket är jätte gött. Ha en fin måndag!

PeaceOut☆