.......

Ibland älskar man att vara ensam, ibland hatar man att vara ensam.. Idag hatar jag det! 
Känns som att det inte spelar någon roll om vad man gör så känner man sig helt tomt. Det finns ingenting som piggar upp en för man börjar gå in i en depp period lagom tills året tar slut.

Jag önskar ibland att jag mådde bra varje dag, vakna upp och älska allting runt omkring en, älska livet och leva som om det vore en sista dag på jorden men det gör man inte längre.

När man mår som sämt behöver man ha någon hos sig, bara finnas där fast man inte alltid vill prata.. men just nu känns det som att man avvisar alla för att slippa frågor varför man mår som man gör, varför man är som man är osv.
Klarar inte av sånt just nu och det känns som att jag hellre vill sitta hemma på nyår och kolla på disney filmer natten lång..

Aja, får hoppas man känner sig på bättre humör imorn när det är nyårsafton och man ska vara med människor som älskar en fast man har deppiga dagar. ♡

Lev livet väl, du lever bara en gång

PeaceOut☆

Snart är det jul igen!

Hejsvejs i skit vädret! Man hör i fönstrerna hur det knäcker till ibland nu när det blåser ute. Ibland tror man fönstrerna ska gå sönder så man sover inte direkt bra i detta väder! 😑

Har varit förkyld i några dagar men nu börjar hostan äntligen ge med sig utan all medicin pch halstabletter man knaprat i sig!
Har fått det "julmysigt" här hemma med gardiner, tomtar och lite pynt. Nu är julen välkommen hit och lite snö hade varit fint! ❄⛄

Lyssnar på musik hjälpen varje dag när jag kan och är vaken, annars jobbar man och tar hand om tokarna här hemma! 
På face book får man tillbaka blickar från åren och väcker endel minnen som man saknar extra mycket i detta vinter mörker. Då får man frågan i huvudet: varför är det inte så jämt, då mådde man som bäst och älskade livet men man lär sig av sina misstag och jag hoppas att jag aldrig gör om det när jag förlorade min första och riktiga kärlek.. sånt är livet, lev och lär utav det så klarar man av dagen som kommer..

Jag hat inte orkar skriva här det senaste, vet inte vad jag ska skriva ibland men när jag väl loggar in så kommer allt på en och samma gång och ibland är det riktigt jobbigt så jag försöker att inte skriva varje dag och tråka ut alla med tankar, händelser och livet man lever just nu.. Ibland blir allt för mycket så hjärnan sväller över och går i ide!


Aja, nu har man en ledig helg och ska njuta utav den för fulla drag medans man kan för nästa vecka är det redan julafton och självklart kobbar man för det är så mysigt och firar inte förden juldagen ändå 😉 

Jag ska nog krypa mer i sängen nu med tokarna som snarkar ikapp redan och drömma om hur underbart livet egentligen är.


PeaceOut☆