Jobbnarkoman javisst!

Hejsvejs, ja de är som vanligt att man jobbar ihäl sig på jobbet men inte får ett skit utav de. Lönen krånglar fortfarande så ingenting stämmer med det jag har schemalagt och det utöver som jag jobbar extra. Är faktiskt ganska less på detta nu så söka sig till nya jobb och nya äventyr är på tiden kanske!
 
Nu är det bara en arbetsdag kvar och sen är man ledig några dagar ialf helgen som kommer och då är det Halloween firande som står på shcmeat, ska bli roligt att träffa folket man aldrig träffar längre samt att min arbetskamrat ska komma så får möta henne efter jobbet senare på kvällen.
Lite tråkigt tema på festen imorn, Burlesque.. så korsett och kjol eller byxor för tjejr och typ kostym med hängslen, hatt och mask för killarna. Tycker inte direkt om maskerader ialf inte när andra bestämmer sådant tema som jag tycker är obekvämt och rätt jäkla tråkigt om man får säga så.
Kommer sedan inte åka med godingarna till Sthlm på Lördag för ännu en Halloweenfest så komer vara i Vreta på Tacorace islt med familjen samt att det kommer vara maskerad där oxå, hahaha! ;]
 
Det är det ända roliga jag kommer göra denna månaden eftersom man fick sjukt dålig lön att jag ialf klarar av att köpa mat till djuren som är prio 1 här hemma. Aja, that's life and you'll survive! 
 
Näh, nu blir det att forstätta städa lite, käka något kanske och sedan ut med Misty innan det är dags att sova så man orkar upp kl 06.00 imorn för att ta ut trötta Misty samt ge djuren mat innan man ska iväg och jobba.
 
PeaceOut

Onsdag = LillLördag

 
God Kväll i lilla världen, vad händer denna Onsdag kväll egentligen?!
Har varit på APT i 2 timmar denna eftermiddag, blev smörgåstårta och Vinlotteri. Denna gången vann jag 1:a pris på Vinlotteriet och fick fyra goa flaskor vin hem till samlingen ;]
Nu ska vi strax möta Miami innan det blir mys vid TV med film och cips, inget vin försen till helgen då man är ledig! ;D
 
 

Dockan gillar att väcka mig på morgonen då hon är hungrig ^^

 
Jag och fina Misty brukar chilla hemma när vädret är grått oc mulet.
 
 
Fin liten samling jag har fått nu, det är bra att vinna ibland så slipper man köpa sen när man väl är sugen på ett glas eller två! hehe.
 
 
 
PeaceOut