Blev en lång arbetskväll.

God kväll, fick hoppa in och jobba en timme tidigare idag pga att dem inte fick in en vikarie. Ringde 40 min innan man började, tur att man bor nära ialf! Blev att slänga sig i duschen, kolla me syrran om hon kunde gå ut med Misty och sedan bara gå till jobbet. Ikväll jobbade man med vikarier och det är goare faktiskt, inget stress alls och lite trevligare har man alltid. Kunde tagit med min hund till jobbet för 7 timmars jobb och kanske övertid på det är inte roligt när man vet att hon är ensam hemma oc det är ganska varmt här.
Blir kanske så på Lördag att jag får ta med henne, då brukar det aldrig finnas någon direkt som kan vara en vänlig själ och ta ut henne en sväng. Det återstår att se vad som händer då, jobbar med vikarier igen så det är chill.
 
Blev en lång runda vid 10 tiden denna kväll så nu har Misty ätit lite kvällsmat som hon inte brukar göra alls pga värmen så härligt är det när hon väl äter igen. :)
Nu blir det att chilla lite vid Tv och njuta av 2 dagars ledighet som förmodligen blir att vara ute i Vreta och ta hand om djuren då mor och far är på semester i Varberg. ^^ 
 
 
PeaceOut 


Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kom ihåg mig?
Kommentar:

Trackback