Dagen innan partyhelg.

Idag tog man lite sovmorgon för hade ingen lust att gå upp kl 6 då man vaknade första gången ^^  Har redan varit ute med Misty och ätit frukost så nu sitter man här och dricker lite kaffe kaffe och chillar i väntan på Charlie och Bobbo ska komma så de blir lite bus för hundarna innan man ska iväg och jobba kväll.
 
Tänker lite inför helgens skojigheter, vad som ska inhandlas osv imorn efter jobbet. Blir lite party hemma denna helg eftersom man fyllt 25, längesedan jag hade något party här så är la kanske på tiden att man har någonting fast man knappt dricker längre. Kommer bli båda dagarna pga att vissa folk inte kan alls på fredagen utan bara lördagen och tvärtom, menmen man får hoppas på att det blir en bra helg med alla underbara vänner som kommer hit och man får trätta vissa som man inte sett sen nyårsafton! :)
 
 - My & Bo, sötnosarna små :*
 
 

Livet är som det är..

 
Livet kommer alltid vara en berg-och-dalbana för mig, vissa dagar mår man bra och är lycklig över allt man har i livet medans andra dagar känns som om man är i helvetet och inte kommer där ifrån. Vad ska man göra när livet är som det är, man kan inte göra mer än vad man redan gör så varför ska man älta saker och ting om och om igen när det ändå inte finns en vettig läsning på det.  Ibland är det gött att vara ensam, tänka på saker och vara vara för sig själv och vissa dagar vill man vara nära sina vänner/familj och få massvis utav kärlek och värme men det är inte alltid man får sånna dagar när man verkligen behöver det.
 
Just idag vet jag inte riktigt vad jag ska tycka och tänka, vet inte riktigt hur jag ska reagera i folks närhet när jag inte riktigt är på toppenhumör som jag annars brukar vara. Vaknat med huvudvärk det senaste dagarna och har knappt haft någon energi till att lyfta ett finger men ändå har man försökt göra saker som ska göras.
 
Melker är inte här just nu och kommer inte vara det på några dagar och vi behöver no det. Vänner behöver vara ifrån varann ibland, man ska inte bli instängd hos varann och inte märka den underbara världen som finns precis utanför dörren och som har så mycket att visa och ge en i livet.
Är man bara vänner eller en flirt så ska det oxå bara vara så utan massa krångel runt om så man tänker sönder sin hjärna pga att folk frågar en om man är ihop, man är bara en flirt fast det ser ut som det är mer än bara så när man troligen beteer sig som man är ett par fast man ändå inte är det på länga vägar.
 
 Dagarna kan vara färglada,
Dagarna kan oxå vara gråa,
För att man ska kunna orka med allting som livet har att ge en,
Så måste man vakna upp och se den,
innan det är alldeles försent för en.

Dagen efter 25 årsdagen! :]

Dagen som 25 åring käns inte mycket skillnad som innan faktiskt, många som gratta en, massvis kom och fika så blev verkligen en lyckad dag/kväll med vänner och familjen :) 
 
♡ Tack alla som kom och fira mig på den stora dagen! :*

I
dag har man städat från gårdagen, (då man fyllde år) så nu förtjänar jag att slappa i soffan en timme innan det är dags för en promenix för denna söta busa som alltid ska ligga i mammas knä och gosa ner sig rejält. 
 Finaste hunden som finns. ♡ 

 ♡ Denna fina blomma fick jag utav mina arbetskamrater i fredags eftermiddag
 

♡ Djuren ♡


Chillar för fulla muggar varje gång man har ledig tid över. Alltid huset fullt med djur, känns som ett dagis ibland om jag ska vara ärlig hehe, en extra hund på köpet gör ingen större skillnad direkt, är ju inte mer arbete för det så varför klaga när man ibland får vara barnvakt + att det är Mistys bästastevän ^^ ♡
This is a family and in a family all love each other.  ♡  All we need i LOVE.

bilder från mammis dag ♡

Tack mammi för en trevlig kväll med god mat, efterrätt samt underbart sällskap :)
Hoppas du blev nöjd och glad utav allt du fick på din dag, älskar dig ♡
Mor & dotter samt min fina hund ♡

Mammas dag ♡

Idag är ingen vanlig måndag för det är min fina mammas födelsedag, massa grattis kramar från oss alla 
 En utav alla låtar mamma gillar att lyssna på :)
 -
 
 



 

Tråkigt söndag ..

Ja, det är verkligen en riktigt, sjukt, tråkigt söndag kan man säga.. finns inget att göra, vädret är kasst så man vill knappt vara ute länge eller ta promenixer med hunden. Blåser och regnar rejält till och från, inget roligt alls!! Sitter o kollar på bilder, olika hårfärger som man vill ha, funderingar på att göra någoting nytt med mitt hår för har tröttnat lite på't, det är långt och slitet nu...
☆ Någon utav dessa färger hade inte vart fel att ha, eller hur? :)

14 februari, alla ♡ dag..

Idag är det konstigt nog alla hjärtans dag, är en helt vanlig fredag för min del för firar inte denna dagen på året, varför ska man göra det när man ändå inte har gjort det innan..  Traditionen är att umgås med bästavännen Kikkan och det kommer jag såklart att fortsätta med så länge som möjligt! :)  
Hoppas alla fick en bra fredag med massa mys och underbart sällskap.
 
Peace & Love, this is my life and someday I love it but someday I really hate it ..

Min sötnos födelsedag ♡

Idag är en ingen vanlig dag för det är min sötaste buses födelsedag! 
Grattis Daniella på 11 års dagen, Moster Älskar dig 
Blev lite kalasfirande hos mormor & morfar i Vreta för denna busungen.
God mat, massa paket som gjorde henne glad, nästan alla i släkten och gratta henne.
Blev en väldigt lyckad kväll med massa skratt & skoj med alla kusiner man fick träffa igen
.  :) 
 

My dog ♡

Knashunden Misty som fick pröva mina glasögon häromdagen, hon blev la fin i dessa?  Fast hon hata dem verkligen, de märkte man för hon tog av sig dem direkt efter att jag hade tagit kortet. Min lilla goding då, nu är det dags att krypa ner i sängen och hoppas man sover lika gött så som man gjorde i soffan för några timmar sedan, hehe.    Hoppas alla får en fortsatt trevlig vecka med massvis med skoj nu när barna äntligen har sitt sprotlov, tyvärr är snön redan borta så lite tråkigt för dem nu när det äntligen är lov.
Peace  
Min, bara min egna duktiga hund.  Älskar dig fast du kan va extremt mammesjuk och jobbig titt som tätt.
Mist

Barnvakt för en helg!

Hello World! ツ  Denna helgen har man faktiskt varit barnvakt här hemma, först fredag - söndag för söta Morris, sedan fick fina Della sova här från söndag till måndag♡ 
Mycket bus och ganska bra sömn fick man faktiskt, ibland är det jobbigt när man har en tvååring men energi till max samt en hund som ska ut på promenad mm. Men allting löser sig som alltid.
Det är bra att alla gillar Misty och kommer görbra överrens. Man inte är så van att ta hand busungarna lika ofta längre som man alltid fick göra förr då man bodde i samma kommun 
 
Får se när man blir extra mamma nästa gång åt mina godingar, kanske blir i sommar igen på semestern. 
 

Bakryck ! :P

Fick ett litet ryck denna kväll, hade tråkigt och fick extremt lust för att baka något enkelt och gott, det blev mina berömda sylgrottor fast denna gången med olika fyllnungar. Blev sisådär över 80st bara.  Gott smaka dem och mycket Go Fika kommer det att bli här hädanefter tror jag  

Smakerna blev: Jordgubb, Hallon & Hjortronsylt med choklad smak samt utan choklad .ツ
 

♡ Djuren ♡

 
Mina fina djur, min familj, mina ögonstenar &  verkligen mina små knasbollar  ♡ 
 

Ledighet ★

Hejsvejs ツ  Härligt med lite ledighet igen fast det bara är en dag men går man upp tidigt så får man mycket gjort, druckigt morgon kaffe, vart ute med hunden, tvättat en omgång till, städat golvet så nu chillar jag lite innan det är dags att gå ut med Misty igen på en liten sväng.  ☆ 
 
Har ändtat lite här hemma, fixat lite i varje rum och fått de riktigt mysigt så man trivs verkligen att bo här igen.  Längesen man kände sig som hemma här faktiskt, glad att jag gör det nu ialf  ♡ ツ 
 
  ♡ 
Mitt lilla hjärta, så himlans söt. Kärlekar dig  ♡ 
 

Lillebror 22 ♡ :}

Grattis på födelsedagen fina Lillebror♡  Tack för en supertrevlig helg med god mat och fint sällskap.  Nästa gång bjuds det hos mig, lagom till min födelsedag tänkte vi.  ツ
 
☆ 
 Jag & min fina Lillebror, älskar dig 
 


HELG = jobb & kalas i Målsryd

Hejsvejs i lingon skogen, Denna dagen blev det att jobba 7-17  [ganska seg & långtråkigt tur en lördag]  Sedan blev det att åka till Lillebror & Anna i Målsryd för lite kalasfirande.  Lillebror bjöd på 3 rätters middag som var supergod verkligen,  kunne inte gjort bättre eller godare.  Blev att spela lite granna när alla andra åkt hem senare på kvällen, jag & Melker stannar till söndag för att umgås med Lillebror & Anna samt komma bort från lägenheten imellanåt.  Kan inte bara vara hemma jämt & dega på lediga helger.   
 
★ I got the power to live again 
Börjat fixa naglarna igen, ganska ofta oxå. Gillar att pyssla igen & de blir hyfsat fina ialf