(:

Idag blev det att jobba som alltid, skulle sedan till affären med söta Kikkan men somnade såklart i soffan, sova la i 2 timmar (om inte mera) Sen gick vi till affären och köpte allting som behövdes till imorn. Blev lite för tungt att bära hem så vi ringde och fick hemkört utav Markus ^^
Sen chilla vi mest hemma och kolla på Tv/Filmer innan sängtime.
 
♥ K i k k a n 
♥ B ä s t a s t e v ä n n e n  som finns 


ryggen blir bättre med tiden..

Ryggen blir bättre med tiden, man önskar att tiden gick fortare så ryggen blev bättre mycket snabbare. Det hjälper lite att promenera men inte när man sitter still för länge eller ligga i soffan. MEN det har varit härligt att sitta ute med underbara människer och dricka kaffe
Blev ganska fint väder men när det börja blåsa och bli kallt så gick alla in igen och inte var direkt sociala mot varann, haha. Blev en härlig kväll trots att ryggen gjorde lite ont. Djuren var väldigt sociala denna dag/kväll och Egon har fått vara lös väldigt mycket denna dag.
 
 Sociala familjen trivs bäst där man själv är  

 Kvällsmys innan sängtime 
 
 

Ingen rolig dag fan..

Vakna utav att klockan ringer 20 över 6, är helt genomsvett och har sjuktont i ryggen. Blev inget jobb för min del denna dag eller imorgon, kan inte jobba med en ond rygg direkt. Blir att tvätta denna kvällen så gott som det går, har fikat ute lite med Kikkan & Ponken, sen kom Mandah, Tobbe & Warg så det blev en liten trevlig fika/pratstund. Behövdes denna dag då man ej kan göra så himlans mycket mer än att vara glad och hålla skenet uppe fast det ibland kan vara jädrigt svårt när värken slår till rejält..
 
Nu ska man strax dra ner till tvätten och sedan blire no att diska resten som jag inte orkade ta hand om härom dagen pga att jag var så jädrans seg i kroppen.
 
Hoppas alla får en trevlig kväll utan besvär och shit. ^^
 

Städtime!

Idag har man inte gjort så himlans mycket, tagit en liten promenix med Misty, diskat hälften av berger och fixat middagNörden kunne få med sig till jobbet ikväll. Nu sitter jag och funderar på om man ska ta en liten promenix i blåsvädret och sedan kanske baka något eller städa.. får se vad man har lust till denna lediga tisdags kväll. ^^
 
 

Fira Morsdag i efterskott!

Idag blev det att jobba 7-15, sedan en tripp till Vreta för att fira Morsdag. Köpte lite presenter för man kan ju inte komma dit tomhänter när man ska fira mammi lite.
 
dagens köp blev: 2st Blommor,
2st chokladkakor, 1 paket ciggaretter 
samt ett kort som jag skrev på 
 
Sen var jag och Miami ute i trädgården för att ta bilder på deras fina äppelträd
Här ser ni hur vackert det är på sommaren i Vreta 
 
 
 
 
Me and miami 
 

♥ Morsdag

Idag är det Morsdag, hoppas alla firar sin mamma och ger henne mycket kärlek men även presenter så hon blir super, mega glad denna dag. Tyvärr kan itne jag fira min mamma denna dag pga att jag jobbar (som alltid) men oxå för att dem är i Varberg på utflykt. 
 
Idag har även min fina Sis en dag som ska firas, hon är mamma till 3 busar i FKP. 
Grattis alla mammor på Morsdag och hoppas ni får en fin söndag

♥ Mammi 

♥ Sis and me 


tröttare än tröttast..

Hejsvejs denna lördag kväll, Idag har man jobbat (som alltid) Började en timme tidigare pga att det var tårtbuffe på jobbet, alla boende samt anhöriga var där. Vi satt ute och lyssna på musik och fick äta massa olika tårtor. Underbart väder fick vi oxå så man kunde sitta ute länge.
 
Nu blir det till att sova så man orkar upp för ännu en dag med jobb.
Hoppas alla får en fin lördag.

regn och ännu mera regn..

Denna dagen är man lite seg efter gårdagens Partajande. Man vill heller inte göra någonting mera än att chilla i soffan och kolla på filmer. Det regnar till och från helatiden, nästan åskskurar ju.
Tror inte Misty kommer hem denna dag, för vem vill ut på långpromenix i detta väder..?
 
Såhär är man dagen efter när man partat med underbara människer
 


Party,Party in Eriksberg!

Idag blir det Party,Party i Eriksberg hos underbara Izza. Fira henne nu som snart fyller 20. Kommer bli en härlig kväll känner jag på mig. Härliga människor och underbart väder, kan man bege mer utan en party-kväll då undrar man? Nej, det är klart man inte kan.
 
Hoppas alla får en super trevlig kväll, det hoppas jag att jag kommer ha.
 
On my way to the Party! ;)

Namnsdagsbarnet is happy!

Idag är en rolig dag, jag har namnsdag! :D
Då är man glad och hoppas man får någon present, haha
Vad händer denna kvällen återstår att se för efterjobbet blev det en tripp till U-mottagningen.
Senare ikväll tror jag att det blir lungt hemma och kanske gott att dricka till med vänner.
 
Vad händer annars en fredag kväll innan helgens händelser ^^
Me and mylovely Cat -Dockan-
 
 
 
 
 
 

sovatime.. ?

Hejsvejs, ikväll har det varit full rulle på jobbet igen, Nu är vi bara 3 personal på kvällarna.. Suck och dubbel suck! Man är helt slut varje gång man jobbat faktiskt, orkade knappt gå ut med Misty på sista kvällsrundan men det blev gjort ändå, så nu sitter man här en liten stund innan man ska slänga sig i sängen för imorgon, så börjar man jobba igen kl 7 på morgonen.
 
Önskar er alla en god natt och hoppas på ännu bättre väder imorn! ♥
 

♥Pappas dag♥

Idag är det en speciell dag, för det är Pappas födelsedag. Grattis goa gubben som blir hela 59 år. Många grattis kramar från oss alla till min super pappa! :) 
 
Idag har man hunnit städa, diska ta en promenix, fixa kaffe till Nörden på soffan och nu håller jag på att fixa lite middag innan man ska dra sig till jobbet. Jobbar bara 16-20.30. Får se om man tränar eller nördar lite xbox när man kommer hem senare. Underbart väder har vi idag 
 
Hoppas alla får en trevlig dag! (:

Fira lilla Pappa

Idag blir det att fira lilla Pappa som fyller år på fredag, grillning och gott att dricka med goa männsker ute i Vreta. Hoppas på super gött väder så man kan sitta ute och götta sig länge. Härligt att vara ledig mitt i veckan så man kan hitta på någonting, segt att jobba varannan helg när alla är lediga. Men sånt är livet när man jobbar inom vården och gillar att jobba så varför klaga egentligen?! ;)

♥Morfars dag♥

Idag hade du blivit hela 84 år, saknaden är stor och längtar efter att få se dig igen. Jag tänker på dig ofta och önskar du var här hos mig så jag kunne berätta saker som man varit med om och att jag äntligen fått fast jobb. Vet att du skulle blivit glad för min skull. Jag hoppas du har det bra älskade Morfar, vi ses en vacker dag. Du kommer alltid finnnas i mitt hjärta, Jag älskar dig 

Home sweet home

Då var vi hemma igen efter att ha hälsat på Sis och hennes barn i lilla FKP. Gött sega är vi eftersom vi vakna vid halv 7 imorse. Misty ligger och stensover i soffan redan! ^^
Har ialf fått många goa skratt och minnen, väldigt lyckad fredag blev det med alla samt FiffiLiten som kom och hälsade på senare när barna sov gött. 
 
Lite bilder på busarna man hälsade på
 
Sociala familjen på morgonkvisten! ;) 
Misty somna breve Ella ^^ 
Älskade Sis 
 
Tack för en trevlig Fredag kväll och Lördag, får ses snart igen.
love you 
 

familjen i FKP

♥ 
 
 Gött att dricka "vuxen dricka" denna kväll efter att busfröna somnat  ;)
FiffiLiten, I miss you and It's always funny to see you again 
 

Tur och retur..

God eftermiddag gott folk, denna dagen har man jobbat ända till kl 15. Sen blev det att packa lite grannan, ge alla djuren mat och vatten så dem klarar sig själva en natt. För vid 17 tiden så åker jag och Misty till Sis i FKP för att hälsa på henne under helgen. Sitter just nu och väntar på att Mammi ska dyka upp så jag slipper gå med onda foten fram till stationen.. Får se om jag stannar till Lördag eller söndag, har inte riktigt bestämt mig ännu men det återstår att se.
Det är rätt gött att komma bort från HJA ibland..
 
Hoppas alla får en toppen fredag, känner på mig att denna dagen slutar bättre än den börja! 
 ♥ Misty and me 

Vi försöker upptäcka det bästa hos andra,
så att vi på något sätt kan framhäva det bästa hos oss själva.

så kan det va.. .

God kväll i lägenheten, gött att äntligen kunna slappna av i soffan efter denna dagens händelser. Vart på apoteket och hämtat ut medicin för magen, (äntligen) tog en timmes promenix med Misty innan det var dags för min del att gå till jobbet. Självklart när vi nästan var hemma så trampa jag snett och samtidigt fick jag en rejäl knuff utav Misty som var tvungen att spana in en hund på andra sidan vägen. Inte roligt att jobba med en fot som gör sjukt ont så att man knappt kan gå.. Men nu är foten lindad, fick ta kvällspromenixen pga att E redan sov i soffan när jag kom hem efter jobbet. Så vi gick till Farfars grav och tände ett ljus.
 
Nu sitter jag här efter att jag packat väckan för imorn efter jobbet så åker jag och Misty till Sis i FKP. Tillbringar helgen där. Känner att jag behöver ta en paus från alla nu..
 
Ett hjärta kan spricka, men det forsätter ändå att slå.

1 MAj

Redan 1 Maj då, underbart väder har vi oxå fått. Vakna vid halv 9 idag och inte gjort speciellt mycket. Suttit och nördat lite Xbox och chillat hemma. Tog en promenix med Warg och Misty, var underbart att äta glass ute i solen fast det blåste lite väl mycket imellan åt men men, man ska inte klaga nu när solen är framme och Våren äntligen är här!  

 
Finafina tussilago som visar sig när sommaren äntligen är på väg!