Valborg!

Traditioner som kommer att utföras, umgås med underbara människor, äta gott och må bra.. forhoppningsvis för man vet ju aldrig hur allting slutar, antingen bra eller dåligt..
 
Hur många olika sätt man spenderar sin valborg är ganska roligt. Vi har t.ex. en tradition, Vi är ett gäng som går till Haraberget för att se Manskören sjunga in Våren. Som avslutning blir det fyrverkerier som syns över hela himlen där vi står. Mysigt och vackert att kolla på.
 
Så himlans Vackert, eller hur? (:

Det värsta du kan göra för kärleken är att förneka den.
när du hittar den där speciella personen,
låt inte någon eller något komma i din väg..
 

.--.

Det finns miljontals människor i denna värld.
Men i slutändan är det bara en som spelar någon roll.
 


party,party!

Blev en tripp till Vreta för att lämna Misty. Stanne en stund och chilla på altan med Mammi och Swampi, mycket trevlig och dem fick en chock när alla vi kom, goa och glada. ^^
Var sjukt roligt där verkligen, gött att komma bort från lägenheten ibland tycker jag allt. Blir la kanske någon mer gång i sommar för det är underbart att va där samt att då kan Misty vara med ute som inne. Hon blev lite ledsen när vi drorg men troligen hämtar jag henne när jag vaknat!
 
Blev en bra kväll fast man blev sjukttrött innan man skulle på Mandahs och Wargs fest, somna dock i soffan några timmar men vakna till och gick ner en sväng för att träffa folket.
Nu blir det att sova mera, ännu trött och imorn hoppas man på lika fint väder så man kan sitta ute och götta sig medans man är ledig. Hoppas alla fått en bra helg (:
 


♥ Misty chillar med mina solbrillor! ^^
♥ Snygga Mammi fick oxå pröva dem ;)

Kaffe!!

Idag behöver jag massa KAFFE, annars lär jag inte orka med ett skit!
 
Favorit muggen såklart! ^^

Yes, it's true.

Anyone can make you smile or cry.
But it's takes someone special to make you smile
when you already have tears in your eyes..
 
 


skogs promenix.

 
Härligt väder var det idag så det blev en skogspromenix med Misty
 
*
*
*
 

Sol inne. Sol i sinnet

 
Härligt när solen tittar fram imellan åt, då passar godingarna på att sola lite
 
 

Party,Party!

 
Redan Lördag, igen!  Denna daggen har man jobbat 7-14 och nu blire strax att dra på PartyParty. Men först blir det att fixa Memelies friss samt dra med sig dem till festen. Blir att vara hos Jimmy som fyller år denna dag. Tur att dem bor grannar så man slipper gå långt.
 
Ha en underbar Lördag! 
 
Bjuder på bilden! ;)

Måndag, jobbkväll

God eftermiddag, Vakna sjukt tidigt men gick ändå inte upp försen vid 11 tiden. Ville ha sovmorgon så försökte somna om och lyckades bra! Tog en promenix i detta underbara väder med Misty, Dricket kaffe nu innan man ska ta tag i disken, fixa middag och duscha. Får se om jag klipper E nu eller senare, beror på hur länge han tänkt sova denna måndag! I kväll blir det att jobba för min del 16-21.30. 
 
Godiz & Misty passar på att sola medans dem kan ^^ <3
Mina godinar som blir 3 år i sommar ^^

Tacokväll i Vreta

Hejsvejs, idag är man lite seg men är egentligen inte så konstigt med tanke på att man var upp kl 7 och sedan hade en rolig kväll/natt med underbara människor, typ hela natten XD
Blev soffläga för min del tills man ska iväg och äta kvällsmat i Vreta hos familjen Knasboll samt fira lilla Miami. Vi var där vid 19 tiden och då bjöds det på Tacos, mumsigt!
 
Stanna inte så länge där, Misty ville verkligen hem så hon börja gnälla och hämta kopplet. Jag var fortfarande lite seg så det sluta med att jag & Misty gick hem efter kaffet och chilla vid TV/filmer.
 
Time to shine

En tripp till Ullared

Gick man upp kl 7 för att åka till Ullared, Kikkan kom vid halv 8 för att låna platt tången. Fixade kaffe och väckte Ponken som sedan kom över helt död. Försökte väcka E x-antal ggr men lyckades inte.. Han stanna hemma islt för att åka med, vi åkte vid 9 och var framme vid 11.
 
Gick runt i ca 3-4 timmar och sedan var alla klara, blev en hel del grejer och bra saker man behöver ha. T.ex. köpte jag rep och hängare som vi kan ha i sommar till Misty så kan hon va med oss ute. Köpte en väst för 10 kr, mycket bra fynd verkligen and I love it ^^ Nöjda och glada var vi när vi åkte hemåt.
 
Jag och Kikkan satt ibak, hade sjukt troligt och Ponken körde. Tog en pizza på vägen hem och tror det var i Svenljunga. Kikkan skulle vara smart och beställa en familjepizza pga att det blev mycket billigare.. tror fan att det blev det men sjukt mycket pizza fick vi!  Blev att ta med sig halva den hem. (Ponkens pizza till höger)
 
 
Sen när vi kom hem igen chillade vi här och tog fram drickan. Fixade lite med ballonger, musik och presenter till Miami som nämligen fyller år denna lördag. Hon blev övverraskad när vi hade fixat lite party åt henne.
 
Blev en härlig kväll med underbara människor (:

..--..

Kärlek är att ta några steg bakåt (kanske fler) ...
för att ge vika för lyckan hos den person du älskar