Livet blir inte alltid som man tänkt sig

Hejsvejs världen!
 
Har inte skrivet här på flera år.. det har hänt så mycket att man knappt har energi kvar för att ens stiga upp ur sängen om dagarna.
Jag har tänkt i flera veckor på om jag skulle börja skiva här igen, då kanske man börjar må lite bättre än vad man gör just nu..
 
SÅ Vad har hänt i mitt liv det senaste egentligen.. Jo det är så att man flyttat ut till ett hus, mitt i skogen med hunden och sambon. Har bott här i 1 år nu.
Har börjat jobba 100% så mera jobb än fridit just nu.
Hjälper familjen väldigt mycket just nu i denna pandemi.
Jag försöker tillbringa min fritid med att se till att alla i min omgivning ska ha det så bra som möjligt.
 
Man märker att Tokan inte alltid mår bra och man kan undra varför.. Hon är 11 gammal nu i år i och hon har fått seperations ångest ifrån mig sen vi flyttatde ut till skogen.
Nästan varje gång jag ska jobba så ser man i hennes ögon att det inte är bra, hon vet att hon ska vara ensam hemma tills jag kommer hem igen.
 
Sambon är för det mesta hemma men han tillbringar inte så mycket tid med henne. För honom är det bäst när han får vara i fred och Tokan ska helst ligga tyst och stilla i sin fåtölj om dagarna.
För honom är hon världens jobbigaste hund.. :( 
Har har inte alltid jobb att åka till men när han har det så är han borta några timmar, ibland kommer han hem sent men det är sällan pga jobb utan pga annan skit !!
 
Har fått börja skaffa hundvakt om dagarna/kvällarna när jag jobbar.. för jag litar inte på honom längre. Det är vid flera tillfällen som han säger att han ska gå hem och gå ut med henne men sen skiter han totalt i det. Han umgås islt med sina vänner efter jobbet fast han vet att hon är ensam hemma och måste ut samt få mat.. 
 
Så funderar massvis varje dag, vad är det jag egentligen vill göra med detta förhållande och liv..?
Skulle man må bättre om man var ensam med Tokan..?
Skulle man klara att bo ensam i ett hus..?
Kommer man må bättre och älska sig själv om man var ensam..?
 
 
Livet blir inte alltid som man tänkt sig fast man alltid hoppas på det bästa varje dag!
Det har jag tänkt på i snart 3 hela år.. Kommer detta sluta bra eller dåligt, det är frågan!